Sådan måler du din ringstørrelse

af | maj 20, 2021 | Ringe, Smykker, Vielsesringe

Når du bestiller ringe online, kan det godt være svært at vide hvilken størrelse du skal bestille din ring i. Derfor kan du i dette blogindlæg blive klogere på og få tips til, hvordan du finder din egen ringstørrelse. Det er nemlig relevant at kende fingerstørrelsen, når du skal bestille en ring online.

I Danmark måler vi ringstørrelse i mm rundt om fingeren, der hvor ringen skal sidde. Det vil sige, at omkredsen på din finger, er din ringstørrelse. Er du 54mm rundt om din finger, er din ringstørrelse altså 54, og det er så den størrelse, du skal bestille din ring i.

Bredden kan dog have en betydning for, hvilken ringstørrelse du skal bruge. For jo bredere en ring er, jo strammere vil den føles at have på. Ved bredere ringe, skal du derfor regne med et halvt til et helt nummer mere, end hvad din normale størrelse er. Jeg skelner ved 5mm, er ringen over 5mm bredden, regner jeg et ½ til 1 helt nummer større.

Sådan måler du selv din ringstørrelse

Jeg vil til enhver tid anbefale, at du får målt din finger hos den butik eller guldsmed, som du vil købe din ring fra. For personalet kan på bedste måde guide og hjælpe dig til, hvilken størrelse din ring skal bestilles i.

Når du skal måle din finger, skal du tænke over, at dine fingre ikke er hævede eller for varme/kolde. For når du har det meget varmt, har du mere væske i fingrene, og de vil derfor være måske et helt nummer større, end når dine fingre har normal temperatur.

Hvis du omvendt har kolde fingre, er de som regel mindre og du vil få målt en for lille størrelse. Derfor skal du sørge for, at dine fingre hverken er for varme eller for kolde.

Når du er klar til at måle din finger, kan du bruge et målebånd og måle rundt om fingeren. Eller du kan bruge et stykke gavebånd, som du lægger rundt om fingeren, og derefter lægger fladt ud på et målebånd. Du måler ringmålet i mm.

En standard damestørrelse er omkring 54 til 57 og en standard herrestørrelse er fra 62 til 65.

Køb en ringmål i plastik

ringmåler du selv kan måle dine ringstørrelser. Kan bruges igen og igen

Selvom jeg oven for beskriver at du selv kan måle din ringstørrelse med et målebånd, kan det godt være lidt misvisende og det er også svært selv at måle sin ringstørrelse. Derfor har jeg nu anskaffet ringmål i plastik du kan købe i min webshop. Med den kan du selv måle dine fingre og finde den rette størrelse. Den koster 100 kr. og det er inklusiv forsendelse. Den bliver sendt med quick brev, så du hurtig kan få målt dine fingre. De kan bruges igen og igen.

Når du køber denne ringmål i plastik, vil du samtidig få en rabatkode på 100 kr. til brug i min webshop. På den måde får du pengene igen, hvis du ønsker at købe ringe eller vielsesringe via min webshop.

Nedenfor ser du en video vejledning til hvordan du bruger ringmålet. Du kan købe den i min webshop her.

Book et designmøde

Når du booker et gratis designmøde hos mig, guider og vejleder jeg dig til at finde den rette størrelse, på netop den ring du ønsker at bestille. Har du andre ringe som er blevet for små eller store, kan størrelsen ændres, og det kan jeg også hjælpe dig med. Kontakt mig endelig for et uforpligtende tilbud.

Hvis du har forelsket dig i en ring fra min webshop og ikke kender din ringstørrelse og ønsker at få den målt professerionelt, har jeg aftaler med en række guldsmede rundt omkring i landet. Ved dem kan du få målt din ringstørrelse udfra fra den vejledning jeg vidergiver til de enkelte guldsmede. Igen kontakt mig for at høre mere om dette.

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv