Smykkeworkshops

til polterabend eller fødselsdagsarrangementer

Polterabend workshop

Denne smykkeworkshop henvender sig til dem, som ønsker at give bruden en ganske særlig og unik oplevelse med et kreativt indslag. Det er en skøn måde stille og roligt at starte dagen på. 

I er alle med til at lave et smykke til bruden, hvor hver deltager skal dekorere en sølvplade. Hver sølvplade bliver samlet til et smykke, hvor alle dele er lavet i sølv. Jeg viser forskellige overflademuligheder og guider alle gennem processen. Det færdige smykke får bruden til selve brylluppet.

Workshoppen er ud kørende, hvilket vil sige, at det kan foregå hos jer, eller der hvor I ønsker det. Om det er i stuen eller ude i det fri. Workshoppen er afhængigt af, at der er mulighed for tilkobling af strøm samt plads til sætte nogle borde op.

*I medbringer selv mad og drikke.

Smykkeworkshop som fødselsdagsgave

Skal I ikke arrangere en polterabend, men en fødselsdag, hvor I ønsker at give en unik oplevelse til fødselaren, er denne smykkeworkshop den perfekte gave. Det foregår helt som hvis det var en polterabend.

Men i stedet for at bruden bliver fejret, fejrer I fødselaren. I fællesskab laver I et smykke til fødselaren i sølv. Det kan enten være en lang halskæde eller et armbånd der kan vikles flere gange rundt om armen. 

Alice Schmidt

Kontakt mig

Du er mere end velkommen til at skrive til mig, hvis du har nogle spørgsmål eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en af de overstående workshops. Du kan også få tilsendt min fulde workshopoversigt.

Jeg besvarer dine henvendelser i løbet af 2 dage, har du stadig intet hørt fra mig, så tjek din spamfilter. Jeg oplever desvære at nogle af mine mails havner der. Ellers skriv også dit mobil nr. så jeg kan ringe tilbage til dig. På forhånd mange tak 🙂

Billeder fra mine smykkerworkshops

X
0
    0
    Din Kurv