Lav din egen ring

Lav din egen ring

Efter flere forespørgsler kan jeg nu introducere et smykkeworkshopforløb, hvor du kan lave din egen ring.

Det er ikke et krav at have kendskab til smykkefresmtilling, for jeg er der til at guide dig igennem hele processen, og sikre mig, at du går fra min smykkeworkshop, med et smykke du bliver glad for at gå med.

Jeg har to forløb, hvor du kan lære at lave din egen ring i sølv. Der er nemlig to forskellige måder du kan lave en ring på.

guldsmed alice guider kursist ved guldsmedebordet
sandstøveudstyr på bord

Sandstøb din egen ring

Den ene måde, er den, hvor du starter med at lave en ring i voks. Denne fungerer som den model, du skal sandstøbe din ring efter. Du skal derfor file, save og skære en voksmodel, lige som du godt kunne tænke dig, din ring skal se ud.

Når du har lavet en voksmodel, så sandstøber du din ring i sølv. Herefter skal ringen slibes og poleres.

Du kan evt. tage dine gamle sølvsmykker med, og vi kan bruge dine gamle smykker til at lave din ring med. Du kan også tage din gamle guldsmykker med.

Det er et forløb over tre aftener. En hverdags aften om ugen i tre uger, af 1,5 til 2 timers varighed.

Hvis det passer ind i kalenderen, kan vi også aftale et heldags forløb, eller et forløb fordelt over flere eftermiddage.

Du lærer:

  • at designe et smykke udfra en voksmodel.
  • at lave en model i voks.
  • at sandstøbe efter en voksmodel og andre små figurer.
  • at renovere og polere en ring i sølv.

*Det foregår på mit guldsmedeværksted i Vejle, og jeg har plads til 2 deltagere samtidig.

Pris: 1.500kr.

Lod din egen ring

Den anden måde du kan vælge at lave en ring på, er ved at du får en tråd sølv, som du skal bukke og lodde sammen. Den kan være lige eller du kan bukke bølger og eksperimentere med formen.

Du kan lave en spændende overflade på ringen, og lodde et element på som du laver. Det kan være en kugle eller en lille figur du saver ud af sølv. Ønsker du at lodde flere dele på, eller kombinere det med guld, aftaler vi dette, og der vil være en merpris.

Det er også muligt at få isat ædelstene.

Det er et forløb over 2 aftener. En hverdags aften om ugen i 2 uger, af 1,5 til 2 timers varighed.

Du lærer:

  • at designe en ring
  • at formgive en sølvtråd
  • enkle loddeteknikker til sølv
  • at polere en sølvring

*Det foregår på mit guldsmedeværksted i Vejle, og jeg har plads til 2 deltagere samtidig.

Pris: 1.000kr.

Kunde der sidder ved guldsmedebord og filer.
Alice Schmidt

Kontakt mig

Du er mere end velkommen til at skrive til mig, hvis du har nogle spørgsmål eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en af de overstående workshops. Du kan også få tilsendt min fulde workshopoversigt.

Jeg besvarer dine henvendelser i løbet af 2 dage, har du stadig intet hørt fra mig, så tjek din spamfilter. Jeg oplever desvære at nogle af mine mails havner der. Ellers skriv også dit mobil nr. så jeg kan ringe tilbage til dig. På forhånd mange tak 🙂

Billeder fra mine smykkerworkshops

unik og personlig guldring med evighedstegn og blade hele vejen rundt

Hvad kan jeg hjælpe dig med? Og hvad laver jeg som Guldsmed Alice? Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv klogere

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Tak for din tilmelding

X