Om Mig

Mit navn er Alice Schmidt Møller, og jeg er personen bag Guldsmed Alice. Jeg er uddannet guldsmed fra kunstneren og guldsmeden Andreas Exner i Ringkøbing. Faktisk troede jeg, at jeg skulle være kunsthistoriker. Jeg startede også på universitet og tog en bachelor i kunsthistorie. Men undervejs var jeg også på højskole, hvor jeg lærte at slibe sten og lave sølvsmykker. Jeg var helt solgt og kunne mærke at dette var det rette for mig. Men det var svært at finde en læreplads som guldsmed.

Jeg startede sådan set også på kandidatuddannelsen, men pludselig bød muligheden sig efter 2 år, og jeg flyttede til Ringkøbing og kom i lære hos Andreas Exner. Efter svendeprøven har jeg arbejdet som guldsmed i Vejle og Fredericia. Nu er jeg fuldstidsselvstændig 

Jeg er gift med min mand Per og har to skønne piger, Sofie & Marie. Vi elsker at være kreative, hvor vi maler med akvarel, leger med hamaperler og laver dimser af toiletruller med glimmer og filtdutter. Pigerne elsker også at komme med deres far på værkstedet og lave kreative ting i træ. I ny og næ løber jeg en tur og nyder naturen omkring mig.

Jeg er udforskende og eksperimenterer med de forskellige teknikker og udtryksmuligheder, som smykkefremstillingen rummer. I øjeblikket finder jeg meget inspiration i naturen, som enten er lige ude foran vinduet hvor jeg arbejder. Eller når jeg er med mine piger ude i naturen. Foruden at lave smykke med inspiration fra naturen af, laver jeg også smykker med omtanke for naturen. 80 % af det guld og sølv jeg arbejder med, er nemlig genanvendt og raffinerede gamle smykker. Det vil sige, at det guld og sølv jeg køber hjem, kommer ikke direkte fra en mine et sted i verden.

Jeg har igennem de sidste mange år arbejdet tæt sammen med mine kunder, hvor jeg redesigne gamle smykker og omsmelter gammelt arveguld til kundernes nye personlige drømmesmykker. Det er virkelig en ære for mig at være med i den rejse, som mine kunder er på i deres proces og virkeliggørelse af deres smykkedrømme. Der findes ikke noget mere tilfredsstillende end det blik kunder har, når de kommer og henter deres drømmesmykke.

 

Jeg elsker at dele min passion for smykkefremstilling med mine kunder og alle andre. Jeg inddrager gerne interesserede i smykkefremstillingens proces, hvor jeg deler proces billeder af mine kundeopgaver samt mine unikaopgaver både på facebook, instagram og dem jeg laver smykkerne til.

CVR-nr. 41216638

Følg med på

Instagram

X
0
    0
    Din Kurv