Den store dag

Vielsesringene er symbolet på det bånd, der er mellem et brudepar og det løfte, som bruden og brudgommen giver hinanden. De symboliserer deres kærlighed og hengivenhed til hinanden og det, at de ønsker at forblive sammen resten af deres liv.

Vielsesringe er de smykker, som bæres hver dag og de skal derfor kunne holde til hverdagsbrug. Det er også derfor, de fleste par vælger enkle og klassiske vielsesringe. Men jeg ser også en tendens til, at vielsesringe skal udtrykke en personlig stil og nogle gange ønsker brudeparret også, at ringene skal fortælle en historie om dem.

Jeg har et stort udvalg af vielsesringe, som stort set alle kan personliggøres til netop jer. Jeg har forskellige ringmodeller, forskellige overflader at vælge imellem. Derudover er der forskellige måder sten kan fattes på og selvfølgelig forskellige muligheder for sten, der kan isættes i netop jeres personlige og unikke vielsesringe.

Har I helt specifikke forestillinger om jeres drømmeringe, men har ikke set dem nogen steder, kan vi sammen designe jeres ringe. Ud fra jeres drømme, håb og forventninger laver jeg jeres personlige vielsesringe. Jeg guider jer også i forhold til, hvad der passer til jeres livsstil. Jeg kommer gerne hjem til jer, hvor I i ro og fred kan se, prøve og finde jeres kærlighedsringe.

Lav jeres egne vielsesringe
Du og din partner kan også komme med på værkstedet og lave hinandens vielsesringe. Dette kan du læse mere om her.

© Foto af iperspektiv

Specialfremstillede vielsesringe

personlige vielsesringe i guld med champagnefarvet diamant
Brede vielsesringe med en banket overflade og smukke diamanter på ræd og række. Ringene er lavet af kundens gamle arveguld og de har selv været med på værkstedet og lavet deres vielsesringe
unik guldring med stjerne isat forskudt af hinanden
Vielsestinge

Sådan gør vi

w

Kontakt mig

I er mere end velkomne til at kontakte mig og høre mere om de forskellige muligheder, der er og der findes ingen dumme spørgsmål. Vi kan aftale et designmøde, hvor jeg kan komme hjem til jer og vise jer hele mit udvalg af vielsesringe. Inden designmødet er det en god ide at finde nogle inspirationsbilleder, der illustrerer de tanker, I har om jeres vielsesringe. Jeg kan anbefale pinterest, som er et utrolig godt websted at finde billeder på.

Vælge den perfekte sten

Ved vores designmøde guider jeg jer også med hensyn til de forskellige muligheder for specielle sten til jeres vielsesringe. Jeg har et udvalg af skønne sten og diamanter til fremvisning, men nogle gange bestiller jeg et udvalg af ædelsten hjem, som I kan se og vælge imellem. Måske skal stenen være det, som bliver omdrejningspunktet for ringenes historie.

[

Design jeres ringe

Vi mødes til et designmøde enten hjemme hos jer eller på mit guldsmedeværksted i Vejle. I fællesskab designer vi jeres unikke og personlige vielsesringe. Ud fra vores designmøde laver jeg nogle skitser og beregner en pris til jer. Det kan også være, at I vælger vielsesringe blandt mine færdige vielsesringe. Det er jeres liv og historie, som er i fokus, og det er altid spændende at se, hvordan vi får jeres personlige liv indarbejdet i jeres vielsesringe.

*I skal regne med en leveringstid på 4 til 6 uger, og det vil derfor være en god ide at booke et designmøde minimum 2 måneder, før I skal giftes. Afgiver I bestilling, skal der betales et depositum, inden jeg går i gang med at lave jeres ringe. Depositummet udgør 50 % af det samlede beløb.

Et par gange om året kommer jeg til Sjælland for at afholde kundemøder. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og blive opdatere hvornår jeg kommer næste gang.

Eksklusive vielsesringe fra min kollektion

Viser 1–4 af 14 resultater

Lav jeres egne vielsesringe

Gemmer der sig en lille gnist (eller en mega stor gnist) af kreativt ønske om selv at lave jeres vielsesringe er dette også muligt. Jeg tilbyder to former for workshops, hvor I som par kan være med til selv at lave jeres ringe. I kommer med på mit værksted og jeg guider jer igennem hele processen. Der vil være lidt godt til ganen, dejlige forfriskninger undervejs og alle de pauser, I har brug for. Workshoppene er en unik oplevelse, hvor I sammen skaber hinandens kærlighedsringe. I vil have denne oplevelse som evigt minde og det vil give en ekstra dimension til livets ringe.

Få 5 mails med spørgsmål du ønsker svar på i forhold til vielsesringe.

1. Hvad koster vielsesring?

2. Er der forskel på guld?

3. Hvilke egenskaber har guld?

4. Hvor lang tid holder en overflade?

5. Hvilken bredde skal vielsesringene være?

Vielsesringe

Tak for din tilmelding

X
0
    0
    Din Kurv