Curve vielsesringe

27.150,00 kr

Dejlige bløde og kurvede vielsesringe i 14 kt. guld. Damemodellen har en stor funklende diamant 0,15ct TW/VS. Herremodellen varierer i bredden mellem 3,6 til 7,6mm og damemodellen svinger fra 2,7mm og 3,9mm, hvor den med diamanten er breddest på 7,7mm.

Det er håndlavede vielsesring og det vil derfor tage ca. 4 til 6 uger at producere disse vielsesringe.

Læs mere om ringene længere nede.

*Prisen varierer alt efter ringstørrelse og det ædelmetal I vælger.

Ring størrelse - Kvinder model

Ring størrelse - Herre model

Vælg ædelmetal

Order total:

Naturen består af så mange former, farver og så megen skønhed. Jeg drages af de forskellige blomsterknopper og dejlige bløde former som naturen rummer. Blomsterknop er for mig et udtryk for noget nyt liv, der starter og spirer. Et nyt liv og måske et nyt kapitel som ægtefolk. Det er min grundtanke i disse dejlige organiske og bløde vielsesringe. For den store diamant er nemlig sat i en guldkugle, som jeg på undersiden har præget med en linjet struktur så det f.eks. kan ligne en blomsterskud fra en valmue. Selve ringenes form minder mig om det danske landskabs kurvede former med bløde bakker.

Vielsesringene er lavet  i 14 kt. guld og varierer i bredden, men er ca. 2mm tyk. Herremodellen er breddere end damemodellen og varierer fra 3,6 til 7,6mm. Damemodellen varierer fra 2,7mm og 3,9mm, hvor den med diamanten er breddest på 7,7mm. Damemodellen har tre guldkugler, den største har jeg fattet en stor funklende diamant 0,15 kt. TW/VS. På undersiden af kuglen er præget af streger, så det ligner en blomsterknop. Et udtryk for et spirende nyt kapitel i livet som ægtefolk. Der er to andre guldkugler ved siden af og når livet bobler videre og forøges af børn, kan der altid isættes flere diamanter for hvert barn i guldkuglerne.

Da det er håndlavede vielsesringe, tager det ca. 4 til 6 uger for mig at lave dem. Vær derfor i god tid med at bestille jeres vielsesringe.

 

 

Yderligere information

Kategori

Ring, Vielsesringe

Materiale

14 karat guld, 14 karat hvidguld, 18 karat guld

Sten

Diamant 0,15ct

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Curve vielsesringe”

Få 5 mails med spørgsmål du ønsker svar på i forhold til vielsesringe.

1. Hvad koster vielsesring?

2. Er der forskel på guld?

3. Hvilke egenskaber har guld?

4. Hvor lang tid holder en overflade?

5. Hvilken bredde skal vielsesringene være?

Vielsesringe

Tak for din tilmelding

X
0
    0
    Din Kurv