Sommerring med høstanemone

1.850,00 kr

Smuk og romantisk sommerring i oxideret sølv. Ringen er fra min serie kaldet “De fire årstider”, hvor du finder en ring for hvert årstid og dette er sommer. På sommerringen er en fin høstanemone og blomsterknobber.

*Dette er en størrelse 54 og kan sendes afsted inden for en uge. Ønskes ringen i en anden størrelse går der 1 til 2 uger inden du vil modtage ringen. Haster det skriver du det i kommentarfeltet ved bestilling. Så skal jeg nok gøre hvad jeg kan for få den klar i tide.

Læs mere om ringen længere nede.

Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Smuk og romantisk sommerring. Den er lavet i en lille ringserie, som jeg kalder "De fire årstider", hvor du finder ringe, som repræsenterer hver sin årstid. Denne ring repræsenterer sommer.

Ringen er lavet i sterlingsølv, som er oxideret for at give mere dybde til smykket. Forårets blomsterknobber er nu ved at springe ud og en enkelt høstanemone er sprunget ud og skaber blikfanget i denne ring. Det hele er håndlavet og høstanemone er savet ud i hånden.

Køb den som en selvforkælelsesgave eller brug den som en forlovelsesring til hende som elsker naturen.

De forskellige årstiderringe kan kombineres med hinanden og der er altid mulighed fo at få isat funklende diamanter eller skønne farvede ædelstene. Du finder forårsringen med safir her og en forårsring uden sten her. Du kan også købe vinter ringen her og efterårsringen her. Ønsker du at personlig gøre denne ring, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte mig og få mere informationer om de forskellige muligheder.

Mine sølvsmykker er alle lavet af sølv, som er 80 % genanvendt og raffineret, hvilket vil sige, at der ikke er lavet af nyudvundet sølv. Det er et led i en mere bæredytig tankegang, som jeg værdsætter meget højt. Ringen kommes også i en smykkeæske som også er lavet af miljøvenlig materiale.

Ringskinnen måler ca. 2,8mm bred og varierer lidt i tykkelsen fra 1,5 mm til 1,8mm.

*Dette er en størrelse 54 og kan sendes afsted inden for en uge. Ønskes ringen i en anden størrelse går der 1 til 2 uger inden du vil modtage ringe. Haster det skriver du det i kommentarfeltet ved bestilling. Så skal jeg nok gøre hvad jeg kan for få den klar i tide.

Yderligere information

Kategori

Ring

Materiale

Oxideret sølv, Sølv

Ring Størrelse

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sommerring med høstanemone”
X
0
    0
    Din Kurv