Ringmål i plastik

100,00 kr

Med denne ringmål i plastik, kan du selv måle dine ringstørrelser

Forsendelsen er med i prisen.

Ønsker du købe en ring i min webshop medsender jeg en rabatkode på 100 kr. når du køber denne ringmål. Rabatkoden gælder på alle mine ringe i webshoppen.

👇Læs mere om varen længere nede.

3 på lager

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Dette er et stykke værktøj du kan bruge til at måle din ringstørrelse med. Den er lavet i plastik og kan måle fra størrelse 40 og op til størrelse 76. Den er super smart og den nemmeste måde du hurtigt selv kan måle dine ringstørrelser. Den kan bruges igen og igen.

Størrelsen på din ringstørrelse, måles i mm rundt om din finger. Denne ringmål har en lup, så du kan se din størrelse.

Læs også min vejledning "Sådan måler du din ringstørrelse", for selvom du selv kan måle din ringstørrelse med denne vare, er der visse situationer, hvor det er bedst at få målt sin ringstørrelse professionelt af en Guldsmed.

Den sendes med quieck brev fra Postnord, så har du ringmålet så hurtigt som muligt og forsendelsen er med i prisen. Skulle det være sådan at du ønsker efterfølgende at købe en ring i min webshop medsender jeg en rabatkode på 100 kr., som gælder på alle mine ringe i webshoppen.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Kategori

Ring

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ringmål i plastik”
X
0
    0
    Din Kurv