Bølgende vielsesringe

24.500,00 kr

Smukke vielsesringe med en svejende eller bølgende form. Overfladen er groft fræset, som gør dem unikke og fuld af kraft.

Læs mere om ringene længere nede.

*Prisen varierer i forhold til ringstørrelse og materiale valg. Da det er håndlavede vielsesringe, er leveringstiden er ca. 4 til 6 uger.

Ring størrelse - Kvinder model

Ring størrelse - Herre model

Vælg ædelmetal (copy)

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Drømmer du og din partner om nogle organiske vielsesringe, som har en bølgende eller svejende form, er disse vielsesringe en rigtig god model.

De har en grov fræset overflade, som efterfølgende er poleret hen over, så de skarpe kanter er bløde. Ringene afrunder også indvendigt, som gør at ringene er behagelige at have på. For når du og din partner at have ringene på resten af jeres liv, er det også vigtigt, at er rare og behagelige at have på.

Damemodellen er en anelse smallere end herremodellen. Herremodellen måler 5 mm ved det smalleste sted og 7mm ved det breddeste sted. Damemodellen måler 3,6mm ved smalleste sted og 5,2mm ved det bredeste sted. Begge er ca. 2 mm tykke.

Sæt jeres eget præg på dem:

Ringene rummer mulighed for, at I kan være med til at sætte jeres eget præg på dem, for I kan vælge at få isat funklende diamanter eller farvede ædelstene. I kan også vælge en helt anden overflade eller mønster på ringene.

Har I gamle guldsmykker liggende i skuffen, kan disse genanvendes til at få lavet netop disse vielsesringe. Hvis stenen i smykkerne ikke er for slidte kan de også genanvendes. Det er både bæredygtigt, men det giver også en symbolsk betydning, specielt hvis der kan anvendes guld fra begge familier. Kontakt mig endelig for at vide mere eller for at booke et designmøde.

Kom med på værkstedet:

Har I lyst til selv at prøve kræfter med at lave disse vielsesringe, er det også muligt. For I kan nemlig komme med på værkstedet og lave hinandens vielsesringe. Disse vielsesringe kan sandstøbes og det kan I læse mere om her.

Dette er håndlavede vielsesringe og der vil derfor være en produktionstid på ca. 4 til 6 uger. Ønskes de sendt med posten, er der en leveringstid på ca. 3 til 4 dage. Jeg sender forsinkret med post nord, som er inkluderet i prisen.

Yderligere information

Kategori

Vielsesringe

Materiale

14 karat guld

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bølgende vielsesringe”
X
0
    0
    Din Kurv