Lav jeres egne vielsesringe

Gemmer der sig en lille gnist (eller en mega stor gnist) af kreativt ønske om selv at lave jeres vielsesringe er dette muligt hos Guldsmed Alice. Jeg tilbyder to former for workshops, hvor I som par kan være med til selv at lave jeres ringe. I kommer med på mit værksted og jeg guider jer igennem hele processen. Der vil være lidt godt til ganen, dejlige forfriskninger undervejs og alle de pauser, I har brug for. Workshoppene er en unik oplevelse, hvor I sammen skaber hinandens kærlighedsringe. I vil have denne oplevelse som evigt minde og det vil give en ekstra dimension til livets ringe.

Men først skal vi finde ud af hvordan jeres personlige vielsesringe skal se. Book derfor et uforpligtende designmøde. Udfra designet på jeres vielsesringe regner jeg en pris og vurderer hvilken metode du og din partner skal lave jeres vielsesringe. For der er nemlig to måder I kan lave jeres vielsesringe på. Dette kan du læse mere om længere nede.

Jeg har også skrevet et blogindlæg om Lav jeres egne vielsesringe. Læs det her.

Sandstøb jeres vielsesringe

Den ene workshop er en workshop, hvor I skal sandstøbe jeres vielsesringe udfra en støbemodel. I støber ringene i sølv, guld eller hvidguld alt afhængig af hvilket materiale I ønsker vielsesringene i. I smelter metallet ned i en sandstøbeform. Efter afkøling og rensning filer og sliber I ringene og laver den overflade på ringene som I ønsker. Jeg hjælper og guider jer igennem processen, og ønsker I isætning af sten, er det mig, som udfører arbejdet. I skal afsætte ca. 6-8 timer, og workshoppen kan afvikles enten på en dag eller hen over to dage alt afhængig af, hvad der passer jer bedst. Det kan være på enten hverdage eller i weekenden.

Smed jeres vielsesringe

Den anden workshop er en workshop, hvor I smeder jeres ringe. I får en stang guld, og den skal I valse på skift. I skal bukke, save og lodde ringene sammen. Hun laver hans ring, og han laver hendes ring. Jeg guider jer igennem hele processen, og ønsker I isætning af sten, udfører jeg fattearbejdet. I skal afsætte 6-8 timer, og workshoppen kan afvikles enten på en dag eller hen over to dage alt afhængig af, hvad der passer jer bedst. Det kan enten være en hverdag eller i weekenden.

Det er muligt at genanvende gamle guldsmykker, og har I guldsmykker fra begge familier, er der en symbolsk værdi i, at I får smeltet begge familier sammen. Mere perfekt bliver det da ikke. Desuden er det også muligt at genanvende sten fra de gamle smykker, hvis de ikke er for slidte.

Eksklusive vielsesringe fra min kollektion

Viser 1–4 af 14 resultater

X
0
    0
    Din Kurv