Smykkepleje

Pas godt på dine smykker

Hvis du vil passe godt på dine smykker, er det en god ide at tage smykkerne på som det sidste på vej ud af døren. Undgå at dine smykker kommer i kontakt med parfumer, cremer, hårlak og sminke.

Udsæt heller ikke dine smykker for havearbejde eller sport. Undgå, at sove med dine smykker, og tag også fingerringe af, når du vasker hænder. Og undgå at have smykker på i bad, i pools og ved stranden.

 

Opbevaring & sten pleje

Det er en god ide at opbevare sølvsmykker i en lufttæt pose, da de har en tendens til at anløbe med tiden. Derfor medsendes også en lille lynlås pose, som smykker købs hos Guldsmed Alice kan opbevares i.

Har du et smykke fra Guldsmed Alice med sten i, anbefaler jeg at, du får stenene set efter en gang om året. For det, som holder fast på stenene kan nemlig blive slidt med tiden, særlig fingerringe med sten.

Oxidering & forgyldning

Nogle smykker fra Guldsmed Alice er oxideret sølv. Oxidering er en overfladebehandling, som gør smykket mørkegråt eller sort. Denne overfladebehandling vil med tiden blive slidt af.

Smykket kan nemt blive oxideret igen. Det samme gælder for forgyldte smykker. Forgyldningen vil med tiden blive slidt af, men smykket kan nemt forgyldes igen.

Kontakt mig for pris hvis du ønsker at få dit smykke genforgyldt eller oxideret.

Kontakt mig

Du er mere end velkommen til at skrive til mig, hvis du har flere spørgsmål om smykkerpleje eller ønsker at få oplyst priser på forgyldning og oxidering af dine smykker.

1 + 13 =

X
0
    0
    Din Kurv