Guldsmed for en dag

Guldsmed for en dag

Ønsker du at lave dit eget og personlige smykke på mit guldsmedeværksted, skaber jeg den workshop som du har behov for. Ud fra et designmøde, snakker vi om hvad du ønsker at lave.

Med udgangspunkt i det laver jeg en undervisningsplan for dig og vurdere hvor lang tid der skal afsættes til at lave smykke.

Da det er individuelt hvad den enkelte kursist laver, er prisen også udregnet ud fra hvor lang tid det tager og hvilke materialer smykket skal laves af.

kursist der sider ved guldsmedebor og fræser
sandstøveudstyr på bord

Støb dit eget smykke i sand

Denne workshop lærer du hvordan du sandstøber og hvordan du kan lave det du sandstøber til et smykker. Det kræver ingen kenskab til smykkefremstilling for at deltage. Du kan f.eks. lære at lave en ring eller vedhæng til dig selv eller en du holder af.

Du laver en model i voks, hvor du filer eller skærer i voks for at skabe en spændende form på din ring eller vedhæng. Modellen bruger du til at sandstøbe efter. Efter ringen er sandstøbt vil du lære at file ringen og polere den, så den bliver lækker at have på.

*Du kan også medbringe dine gamle guldsmykker og bruge det til at lave dit smykke af.

Alice Schmidt

Kontakt mig

Du er mere end velkommen til at skrive til mig, hvis du har nogle spørgsmål eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en af de overstående workshops. Du kan også få tilsendt min fulde workshopoversigt.

Jeg besvarer dine henvendelser i løbet af 2 dage, har du stadig intet hørt fra mig, så tjek din spamfilter. Jeg oplever desvære at nogle af mine mails havner der. Ellers skriv også dit mobil nr. så jeg kan ringe tilbage til dig. På forhånd mange tak 🙂

Billeder fra mine smykkerworkshops

X
0
    0
    Din Kurv