Smykkeworkshops

for begyndere eller let øvede

Smykkeworkshop for begyndere

På denne workshop lærer du helt grundlæggende måder at lave smykker på. Det kræver ingen kendskab til smykkefremstilling i forvejen og selv børn kan deltage.
Udgangspunktet er en form du standser ud. Det kan være en rund form, et hjerte, en dråbe, en blomst, firkant eller trekant. Med forskellige værktøjer laver du spændende mønstre og overflader på din figur.

Du vælger selv om du ønsker din figur skal laves til et vedhæng, øreringe eller armbånd. Du kan tilkøbe forskellige perler og stenperler, hvor du vil lære at vikle dem med små løkker på dine smykker. Denne teknik kaldes øje og vindinger teknik, samt er det muligt at få forgyldt de smykker du laver.

Du lærer:

 • At standse figurer ud.
 • Banke med pundsler, for at lave mønstre.
 • Øje og vindinger teknik i sølvtråd med perler og stenperler.

Workshoppen varer 3 til 4 timer

 • Deltagere på værkstedet: maks. 3 deltagere.
 • Deltagere hjemme hos dig: maks. 10 deltagere. Hvis flere kontakt mig for mulighed.
 • Pris 800kr. For et smykke uanset om det er vedhæng øreringe eller armbånd, men perler og stenperler tilkøbes ved siden af.

Denne workshop fungerer godt som aktivitet til polterabend hjemme hos jer og er en dejlig rolig start på polterabenddagen. Brug den også som familieaktivitet eller til kreativ tøsehygge.

to kursister der arbejder på mit guldsmedeværksted
guldsmed alice guider kursist ved guldsmedebordet

Smykkeworkshop for let øvede

Du har måske lidt kendskab til smykkefremstilling, men det er ikke et krav for at deltage. På denne workshop lærer du at designer et smykke og du vil få kendskab til at save figurer ud i sølvplade og file i sølv. Du vil også blive introduceret til enkle loddeteknikker, hvor du kan lodde ophæng på vedhæng eller ørestikkere på øreringe. Du bestemmer selv hvilke smykker du vil lave og du kan lave vedhæng, øreringe, armbånd, kæder og perlersmykker.

Du lærer:

 • At save i sølv.
 • Introduktion til file og slibe arbejde i sølv.
 • Standse figurer ud i sølv.
 • Introduktion til loddearbejde.
 • Øje og vinginger teknik i sølvtråd.

Workshoppen vil være hen over 3 aftener af 2,5 timers varighed hver.
Pris: 1.500kr.

Alice Schmidt

Kontakt mig

Du er mere end velkommen til at skrive til mig, hvis du har nogle spørgsmål eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en af de overstående workshops. Du kan også få tilsendt min fulde workshopoversigt.

Jeg besvarer dine henvendelser i løbet af 2 dage, har du stadig intet hørt fra mig, så tjek din spamfilter. Jeg oplever desvære at nogle af mine mails havner der. Ellers skriv også dit mobil nr. så jeg kan ringe tilbage til dig. På forhånd mange tak 🙂

Billeder fra mine smykkerworkshops

X
0
  0
  Din Kurv