Gavekort til “Smykkeworkshop for let øvede”

1.500,00 kr

Ønsker du at give en du har kær en ganske særlig smykkeoplevelse, kan du her købe et gavekort til “Smykkeworkshop for let øvede”

Når du giver et gavekort til denne smykkeworkshop, giver du en unik oplevelse, hvor modtageren selv får hammeren i hånden, og kommer hjem med et smykke, som vedkommende har lyst til at bruge, og som minder vedkommende om dig.

Gavekortet til “Smykkeworkshop for let øvede”, er til dem, som gerne vil lære grundlæggende guldsmedeteknikker. Det kræver intet kendskab til smykkefremstilling i forvejen. Du lærer, det du skal bruge, undervejs.

På workshoppen lærer man loddearbejde i forbindelse med smykkefremstilling, hvor man kan lodde et ophæng på et vedhæng eller ørestikke på øreringe. Deltageren kan selv vælge, hvilket smykke vedkommende vil lave, og der kan vælges mellem øreringe, vedhæng, armbånd og halskæder.

Jeg hjælper og guider deltageren igennem det hele, fra starten med at designe smykket, til færdiggørelse af smykket.

Workshoppen vil være hen over 3 aftener af 2,5 timers varighed hver.

Note: Ringe er ikke en del af denne wokshop, der skal du vælge et af gavekortene til workshoppene “Sandstøb din egen ring” eller “Lod din
egen ring”

Du kan vælge selv at printe gavekortet ud, eller du kan tilkøbe, at jeg pakker det pænt ind, og sender det enten til dig, eller direkte til modtageren, med posten. Når modtageren får gavekortet, skal vedkommende kontakte mig, og booke en tid til workshoppen.

Til workshoppene er der altid mulighed for at tilkøbe ekstra luksus til smykkefremstillingen, som ædelstene, perler og Tahiti perler.

Gavekortet gælder i 3 år fra købsdato.

 

Afsendelsesmetode

Order total:

Har du valgt at købe et print selv gavekort modtager du en mail med en PDF som du kan downloade og selv pakke fint ind.

Har du valgt at få gavekortet sendt til dig med posten, så modtager to snarest gavekortet pænt og lækkert pakket ind, med det nødvendige informationsmateriale og en lille overraskelse.

 

Yderligere information

Gavekort

gavekort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gavekort til “Smykkeworkshop for let øvede””
X
0
    0
    Din Kurv