Gavekort til “Smykkeworkshop for begyndere”

800,00 kr

Ønsker du at give en du har kær en ganske særlig smykkeoplevelse, kan du her købe et gavekort til “Smykkeworkshop for begyndere”.

Når du giver et gavekort til denne smykkeworkshop, giver du en unik oplevelse, hvor modtageren selv får hammeren i hånden, og
kommer hjem med et smykke, som vedkommende har lyst til at bruge, og som minder vedkommende om dig.

“Smykkeworkshop for begyndere” kræver ikke nogen former for forudsætninger eller kendskab til smykkefremstilling, men blot lysten til at være kreativ, og prøve kræfter med smykkefremstilling. Her kan deltageren lave øreringe, vedhæng eller armbånd.

Der er ikke loddearbejde på denne workshop, og derfor kan alle uanset niveau være med. Deltageren arbejder ud fra nogle former i sølv som f.eks. rund, trekantet, hjerteform, firkantet og dråbeform m.m. Med forskelligt værktøj præges sølvet, så der skabes spændende overflader og strukturer på formerne. Formerne bruges så til at sætte på øreringe, til vedhæng, eller til at sætte på armbånd.

Jeg guider og hjælper deltageren igennem det hele, og sikrer at vedkommende går fra smykkeworkshoppen, med smykker vedkommende kan være stolt af og glad for at gå med. Workshoppen varer 3 til 4 timer.

Dette gavekort bliver ofte givet som konfirmationsgave, studentergave, morsdagsgave eller venindegave.

Du kan vælge selv at printe gavekortet ud, eller du kan tilkøbe, at jeg pakker det pænt ind, og sender det enten til dig, eller direkte til modtageren, med posten. Når modtageren får gavekortet, skal vedkommende kontakte mig, og booke en tid til workshoppen.

Til workshoppene er der altid mulighed for at tilkøbe ekstra luksus til smykkefremstillingen, som ædelstene, perler og Tahiti perler.

Gavekortet gælder i 3 år fra købsdato.

 

Afsendelsesmetode

Order total:

Har du valgt at købe et print selv gavekort modtager du en mail med en PDF som du kan downloade og selv pakke fint ind.

Har du valgt at få gavekortet sendt til dig med posten, så modtager to snarest gavekortet pænt og lækkert pakket ind, med det nødvendige informationsmateriale og en lille overraskelse.

 

Yderligere information

Gavekort

gavekort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gavekort til “Smykkeworkshop for begyndere””
X
0
    0
    Din Kurv