Kundeopgaver

Gennem de sidste 10 år har jeg lavet utrolig mange spændende smykker og specialopgaver.  Min fornemmeste opgave er at hjælpe dig med at opfylde dine smykkedrømme. Med min krøllede hjerne, er jeg fyldt med gode ideer. Jeg er god til at opfange dine ideer og omsætte dem til dit nye drømmesmykke.

I dette galleri kan ses et lille udpluk af alt det, jeg har lavet.

Går du også med tanker om at få lavet et specialfremstillet smykke eller vielsesringe af mig, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte mig.

I kan også booke mig til en uforpligtende designmøde om dit nye drømmesmykke eller jeres personlige og unikke vielsesringe hjemme hos jer selv. Maks 30min. fra Vejle

Vi kan også tage et onlinemøde, hvis du ikke er i nærheden af Vejle. Et par gange om året er jeg også på Sjælland, hvor jeg afholder kundemøder. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv opdateret med hvornår jeg næste gang kommer til Sjælland.

Følg med på

Instagram

X
0
    0
    Din Kurv