Smykkeworkshops

Jeg tilbyder en række spændende smykkeworkhops, hvor du og dine veninder selv har hammeren i hånden. Skal du f.eks. holde din venindes polterabend? Så giv hende en uforglemmelig oplevelse, hvor hver deltager er med til skabe et eller flere smykker til bruden, som et evigt minde om en dejlig dag. Smykkeworkshoppen fungerer også rigtig godt som en fællesgave til en fødselsdag. Det vil give jer alle sammen en smykkeoplevelse I aldrig vil glemmer.

Det kan være at du altid har drømt om at kreere dit eget smykke: en ring, et vedhæng eller nogle flotte øreringe, med dit helt eget personlige præg. Jeg tilbyder personlige workshops for dig som er begynder, let øvet eller som måske bare vil lave din helt egen unikke ring?

I kan også lave jeres egne vielsesringe og få en virkelig personlig og mindeværdig fælles oplevelse i bryllupsplanlægningen.

Smykkeworkshop Polterabend/fødselsdag

Smykkeworkshop for begyndere eller let øvede

Lav din egen ring

 

 

Lav jeres egne vielsesringe

Workshoppene er en unik oplevelse, hvor I sammen skaber hinandens kærlighedsringe. I vil have denne oplevelse som evigt minde og det vil give en ekstra dimension til livets ringe.

Guldsmed for en dag

Ønsker du at lave dit eget og personlige smykke på mit guldsmedeværksted, skaber jeg den workshop som du har behov for.

Billeder fra mine smykkerworkshops

X
0
    0
    Din Kurv