Bølgende vielsesringe med blade

26.425,00 kr

Organiske vielsesringe med en stref af natur elementer, hvor der er en streg og blade der går hele vejen rundt om ringene.

I damemodellen er en diamant på 0.03ct.

Læs mere om vielseseringene længere nede.

Dette er håndlavede vielsesringe og der vil derfor være en produktionstid på ca. 4 til 6 uger. Ønskes de sendt med posten, er der en leveringstid på ca. 3 til 4 dage. Jeg sender forsikret med post nord, som er inkluderet i prisen.

Ring størrelse - Kvinder model

Ring størrelse - Herre model

Vælg ædelmetal

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Når vielsesringe både gerne må have en organiske form og have elementer af natur, er disse vielsesringe en rigtig godt bud. De svejer eller bølger hele vejen rundt og oversiden er silkemat, hvor der er en bølgende streg hele vejen rundt. Ind i mellem er små nedfræsede blade, som også går hele vejen rundt.

Ringene afrunder også indvendigt, som gør at ringene er behagelige at have på. For når du og din partner at have ringene på resten af jeres liv, er det også vigtigt at er rare og behagelige at have på.

Damemodellen er en anelse smallere end herremodellen. Herremodellen måler 5 mm ved det smalleste sted og 7mm ved det breddeste sted. Damemodellen måler 3,6mm ved smalleste sted og 5,2mm ved det bredeste sted. Begge er ca. 2 mm tykke. I damemodellen er en diamant på 0.03 ct.

I kan bestille dem i 14 kt. guld, 18 kt. guld og 14 kt. hvidguld. Guldet er 80 % genanvendt og raffieneret og det vil sige, at guldet ikke komemr direkte fra en mine et sted i verdenen. Det er omsmeltede smykker, som er legeret på. På den måde er vielsesringene og et bæredygtig alternativ.

Sæt jeres eget præg på dem:

Ringene rummer mulighed for at I kan være med til at sætte jeres eget præg på dem, for I kan vælge at isat flere funlende diamanter eller farvede ædelstene hele vejen rundt, istedet for blot at have en diamant i. I kan også vælge en helt anden overflade eller mønster på ringene.

Har I gamle guldsmykker liggende i skuffen, kan disse genanvendes til at få lavet netop disse vielsesringe. Hvis stenen i smykkerne ikke er for slidte kan de oså genanvendes. Det er både bæredygtigt, men det giver også en symbolsk betydning, specielt hvis der kan anvendes guld fra begge familier. Kontakt mig endelig for at vide mere eller for at booke et designmøde.

Kom med på værkstedet:

Har I lyst til selv at prøve kræfter med at lave disse vielsesringe, er det også muligt. For I kan nemlig komme med på værkstedet og lave hinandens vielsesringe. Disse vielsesringe kan sandstøbes og det kan I læse mere om her.

Dette er håndlavede vielsesringe og der vil derfor være en produktionstid på ca. 4 til 6 uger. Ønskes de sendt med posten, er der en leveringstid på ca. 3 til 4 dage. Jeg sender forsinkret med post nord, som er inkluderet i prisen.

Yderligere information

Kategori

Vielsesringe

Materiale

14 karat guld

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bølgende vielsesringe med blade”
X
0
    0
    Din Kurv