Stjernehimmel vielsesringe

17.800,00 kr

Enkle og alligevel unikke ringe i 14kt. guld med stjerner hele vejen rundt om ringene. Damemodellen er 4mm bred og herremodellen er 5mm bred. I damemodellen er tre funklende diamanter af 0,03ct hver.

Det er håndlavede vielsesringe og det vil derfor tage mig ca. 4 til 6 uger at producere disse ringe.

Læs mere om ringene længere nede

*Prisen varierer alt efter ringstørrelser og hvilket ædelmetal I vælger.

 

Ring størrelse - Kvinder model

Ring størrelse - Herre model

Vælg ædelmetal

Order total:

Stjernehimmel - Jeg elsker dig helt op til stjernerne.

Dette sæt vielsesringe er klassiske i deres udformning. Men alligevel adskiller de sig med deres silkematte overflade samt er der stjernerne i forskellige størrelser hele vejen rundt om ringene og forskudt af hinanden. I damemodellen er tre diamanter isat som funklende stjerner. Hver diamant er 0,03 ct W/VS.

Ringene runder blødt indvendigt, hvilket gør dem behagelige at have på. Damemodellen er 4mm bred og herremodellen 5mm bred. Begge er 1,8mm tykke.

Ringene kan bestilles i 14 kt. guld, 18 kt. guld samt 14 kt. hvidguld. Det guld ajeg arbejder med er 80 % genanvendt og raffineret. Det vil sige, at det er gamle guldsmykker som der blevet smeltet om / skilt ad og legeret på ny. Det er derfor også en mere bæredygtig alternativ.

Da det er håndlavede vielsesringe, tager det ca. 4 til 6 uger for mig at lave dem. Vær derfor i god tid med at bestille jeres vielsesringe.

Sæt jeres eget præg på dem: 

Dette sæt sælges som du ser dem her direkte på webshoppen. Men du og din partner har faktisk mulighed for at sætte jeres eget præg på dem. I kan vælge en anden overflade, eller vælge at få isat farvede ædelstene istedet. I kan også være med tikl at vælge hvor mange af stjernene der skal være og hvor mange sten i ønsker at få isat.

Har I gamle arveguld smykker, kan disse genanvendes til at lave disse vielsesringe. På den måde bliver jeres familier også symbolsk smeltet sammen samt er det og mere bæredygtig.

 

Yderligere information

Kategori

Ring, Vielsesringe

Materiale

14 karat guld, 14 karat hvidguld, 18 karat guld

Sten

Diamant 0,03ct

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stjernehimmel vielsesringe”
X
0
    0
    Din Kurv