Vielsesring workshop

af | jul 19, 2023 | Nyt af gammelt, Ringe, Smykkeworkshop, Vielsesringe

Hen over sommeren har jeg fået henvendelser på min vielsesring workshop og de fleste spørger, hvordan fungerer det og hvad koster det.

Det er nemlig en utrolig spændende oplevelse at komme med på værkstedet og lave hinanden vielsesringe. I får en dejlig oplevelse sammen som en del af jeres bryllupsplanlægning og jeres nye liv sammen som ægtefælde. Derfor kan jeg godt forstå, at du er interesseret i at vide mere.

Kom med på værkstedet og lav hinandens vielsesring. Skøn oplevelse I får sammen i jeres bryllupsplanlægning

Det fungerer derfor på denne måde:

1. Vi starter med et designmøde, hvor vi samme designer jeres vielsesringe. Tag endelig jeres gamle guldsmykker med. De kan godt indgå i jeres vielsesringe.

2. Ud fra jeres design på vielsesringene, regner jeg en pris og jeg vurderer hvordan jeres vielsesringe skal laves og hvad I kan være med til at lave. Der er to måder I kan lave jeres vielsesringe på. Ved at sandstøbe dem eller ved at smede dem. Og hvilken måde I skal lave jeres vielsesringe på, kommer an på designet af jeres ringe. Læs mere om de to måder her på hjemmesiden.

Nogle brudepar vælger et være med en hel dag og andre en halv dag. Er der isætning af sten, er det som regel et arbejde jeg udfører og det er ikke sikkert, at jeg når det hele på selve workshop dagen.

3. Når designet er på plads og jeg har lavet en workshop program til jer, så finder vi en dato, hvor du og din partner kan komme på værkstedet.

4. I kommer på værkstedet og laver hinandens vielsesringe.

Vielsesringe i guld, hvor brudeparret selv har været med til at lave dem. Møbiusbånd inspireret med en diamant i vridningen på damemodel.
Dette brudepar har smedet deres vielsesringe og var en hel dag med på værkstedet.
Vielsesringe i sølv med snefnug hele vejen rundt. Brudeparret har selv været med til at lave deres vielsesringe.
Vielsesringe i sølv, hvor brudeparret har været med en halv dag. Selve mønstret lavede jeg færdigt en anden dag.
Unikke vielsesringe med rustik overflade og champagne farvede rose cut diamanter og kugler.
Unikke vielsesringe hvor brudeparret selv var med til at sandstøbe deres unikke og personlige ringe. Jeg udførte selve fattearbejdet, hvor der i damemodel er tre champagnefarvede rose cut diamanter.

Hvad koster det så?

Ja, der er faktisk ikke en fast pris på det, for prisen kommer nemlig an på hvordan jeres vielsesringe skal se ud og hvilke materialer de skal laves af. Ud over prisen på vielsesringe, er der også forplejning til 400kr oven i prisen.

Forplejning dækker en let frokost, snack og forfriskninger i løbet af dagen. Er vejret til det, så hygger vi med frokosten på terassen og nyder udsigten ud over Vejle Ådal.

Så for en fantastisk oplevelse og unikke samt personlige vielsesringe, vil priserne varerier mellem 10.500kr og 30.500kr.

Klar til at booke en uforpligtende designmøde om jeres vielsesringe eller vielsesringworkshop? Book et designmøde her.

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv