De lavede deres egne vielsesringene

af | apr 1, 2024 | Smykkeworkshop, Vielsesringe

Jeg har haft fornøjelsen af et brudepar på mit værksted, hvor de selv lavede deres personlige og unikke vielsesringe. De var helt opslugt og nød en skøn dag. En dag de kan mindes tilbage på med glæde resten af deres liv.

Personlige og unikke vielsesringe, som brudeparret selv har lavet. Vielsesringe i guld med pisket overflade og i damemodel er tre diamanter isat

Vi startede med et uforpligtende designmøde, hvor vi sammen fandt ud af designet på deres vielsesringe. Hun blev ret hurtig forelsket i en model jeg kalder Curve. Den kan du også finde på min webshop her. Men han var ikke helt så vild med herremodellen i min Curve vielsesring. Han ønskede istedet en standart vielsesring. For at skabe en samhørighed i deres vielsesringe, blev de enige om, at de begge skulle have samme overflade.

Efter vi havde styr på designet, fandt vi en dato, hvor de kom med på værkstedet. Han lavede hendes ring og hun lavede hans ring. Damemodellen blev sandstøbt og herremodellen blev valset. Så de har brugt 2 forskellige teknikker. De har derved fået en ganske særlig indblik i guldsmedearbejdet.

I filmklippet kan du få et indtryk af processen.

Foruden at dette brudepar har fået et par personlige og unikke vielsesringe, har de også fået en særlig oplevelse. En oplevelse som giver deres vielsesringe en mere personlig tilknytning og betydning for deres fælles liv sammen.

Ønsker du at vide mere om vielsesring workshoppen, kan du læse mere om det her. Desuden har jeg også skrevet dette blogindlæg om det.

Er du og din partner klar til et uforpligtende designmøde, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at booke et designmøde.

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv