Månedens proces Januar 2024

af | mar 11, 2024 | Kundeopgave, Månedens proces, Nyt af gammelt, Ringe

I januar måned var jeg så heldig at få lov til at bruge en kundeopgave til månedens proces. Et smykke hvor vi har designet en personlig smykke sammen. Månedens proces går ud på, at du kan følge med i fra start til slut, hvordan jeg laver et smykke.

Jeg har arbejdet med en kundeopgave, hvor jeg har genanvendt kundens gamle sølv og guldsmykker. Kunden ønskede sig en personlig årstidsring med inspiration fra min kollektion af årstidsringe. Dem finder du iøvrigt også på min webshop.

I hendes gamle sølvsmykker, var der en ørering med en månesten i. Den danner centersten for hendes årstidsring. De andre sølvsmykker blev smeltet om til selve ringskinnen.

før billede inden jeg gik i gan med kundens opgave
sølvsmykker kan også genanvendes til at lave nye smykker af
nyt af gamle sølv og guldsmykker

Hendes guldsmykker blev også smeltet om, hvor det blev brugt at lave en høstanemone, fatningen til månestenen, et blad og guldkugler hist og pist.

Nedenfor kan du se et sammenklip af hvordan jeg har lavet denne personlige årstidsring

Månedens proces vises i min story på facebook samt instagram. Du kan følge med på instagram, for få besked om hvornår jeg næste gang arbejder med månedens proces. Du kan også se eller gense månedens proces i min highlights på Instagram som hedder “Månedens proces”

ring lavet af kundens gamle sølv og guldsmykker med månesten, høstanemone og blad

Ønsker du også at være med til at design din personlige årstidsring, måske også lavet af dine gamle guld og sølvsmykker, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte mig, eller booke et designmøde på min online booking system.

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv