Smuk efterårsring

1.850,00 kr

Elsker du også efteråret, hvor bladene skifter farve og de sidste blomster går smukt i forfald? Dette er en ring lavet med inspiration fra efteråret med de henfaldne blade og blomsterknobber som endnu ikke er sprunget ud. Denne ring repræsenterer efteråret og hedder derfor Efterårsring.

*Dette er en størrelse 54 og kan sendes afsted inden for en uge. Ønskes ringen i en anden størrelse går der 1 til 2 uger inden du vil modtage ringe.

👇Læs mere om ringen længere nede

Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Dette er en ring og det er en smuk efterårsring. Den er lavet i en lille ringserie som jeg kalder "De fire årstider". Der er en række ringe, hvor hver ring repræsenterer en årstid og dette er efterår.

Ringen er lavet i sterlingsølv, som er oxideret for at give mere dybde til smykket. Der er stadig nogle knobber som endnu ikke er sprunget ud, men bladene er faldet af og lægger løst hen af ringen. Selve ringskinnen har en grov fræset overflade, som giver en spændende kontrast til de blanke kugler.

De forskellige årstiderringe kan kombineres med hinanden og der er altid mulighed fo at få isat funklende diamanter eller skønne farvede ædelstene. Du finder forårsringen med safir her og en forårsring uden sten her.

Mine sølvsmykker er alle lavet af sølv, som er 80 % genanvendt og raffineret, hvilket vil sige, at der ikke er lavet af nyudvundet sølv. Det er et led i en mere bæredytig tankegang, som jeg værdsætter meget højt. Ringen kommes også i en smykkeæske som også er lavet af miljø venlig materiale.

Ringskinnen måler ca. 2,8mm bred og varierer lidt i tykkelsen fra 1,5 mm til 1,8mm

*Dette er en størrelse 54 og kan sendes afsted inden for en uge. Ønskes ringen i en anden størrelse går der 1 til 2 uger inden du vil modtage ringe. Haster det skriver du det i kommentarfeltet ved bestilling. Så skal jeg nok gøre hvad jeg kan for få den klar i tide.

Yderligere information

Kategori

Ring

Materiale

Oxideret sølv, Sølv

Ring Størrelse

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Smuk efterårsring”
X
0
    0
    Din Kurv