Åben guldsmedeværksted

af | maj 24, 2021 | Smykker

Jeg er guldsmed, men har ikke åbningstider som en butik har. Jeg har nemlig kun åben ifølge aftale. På mit guldsmedeværksted arbejder jeg til dagligt med forskellige guldsmedearbejde som smykkereparationer, kundeopgaver og min egen smykkekollektion, som jeg sælger på min webshop. Af og til afholder jeg også smykkeworkshops på mit værksted.

guldsmedeværrksted. brudepar kan selv lave deres vielsesringe på mit værksted.

Men helt ekstraordinært vil jeg gerne byde dig indenfor på mit værksted mandag d. 21 juni fra 15 til 17.30. Her kan du se mit guldsmedeværksted og vil i dagens anledning udstille mine smykker, som du også kan prøve på og købe. Jeg tager imod Mobile Pay og kontanter.

Jeg kan fortælle lidt om mit værktøj og de forskellige opgaver jeg arbejder med. Skulle du have lyst til at snakke om dit drømmesmykke, kan det måske lade sig gøre, hvis der ikke er for mange mennesker. I forhold til corona restriktionerne, kan jeg ikke have mere end 4 personer ad gangen på mit værksted.

Guldsmed Alice sidden ved arbejdsbordet

Er det noget du planlægger, vil det være dejligt at vide om du kommer forbi, så kan jeg bedre vurdere om jeg skal udvide åbningstiden.

Du er velkommen til at melde din ankomst som kommentar her eller send mig en mail: alice@guldsmedalice.dk

Praktisk info:

21 juni 2021 – 15 til 17.30

Raakjærsvej 2 – 7100 Vejle

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv