Kundeopgave – Vinterring

af | maj 26, 2021 | Kundeopgave, Ringe, Smykker

Jeg har lavet en serie af ringe, som jeg kalder de fire årstider. Her har jeg lavet nogle ringe, som henholdsvis repræsenterer sommer, efterår, vinter og forår.

samling af ringe som hedder De fire årstider

Sidste år solgte jeg en efterårsring til en kunde. Da hun så den, var hun helt solgt. Den gik lige i hjerte på hende. Hun stod i en situation, hvor hendes liv havde ændret sig fuldstændig. En både forrivende, frusterende, men samtidig også skønt befriende periode. For hun var nemlig ved at bane vej til et helt nyt kapitel i hendes liv. I hele hendes proces, kom efterårsringen ind i hendes liv og det er en ring hun går med stort set med hele tiden.

I et stykke tid gik hun med en tanke. En tanke om at hun gerne ville have en ring mere. En ring som skal repræsentere vinter, for hendes datter er nemlig et vinterbarn. Men hun er samtidig også rigtig glad for blomsterne i mine smykker. Derfor fandt vi sammen ud af, at en julerose blomstrer i vinterperioden og derfor skulle hendes ring have en julerose.

vinterring procesbilleder sammen med efterårsring

Det som er oplagt, er at kunden kan bruge vinterringen sammen med hendes efterårsring. Men hun kan selvfølgelig også bruge den på modsatte hånd. Heldigvis er hendes ringstørrelse det samme på begge hænder. For der kan godt være forskel på størrelserne fra den ene hånd til den anden. På billedet oven for, kan du se, at jeg er igang med at lave vinterringen og få den tilpasset til efterårsringen.

vinterring proces billede

Den blev afleveret til en smilende kunde, og hvor det varmer. For det bedste ved mit arbejde er at se det blik mine kunder får, når de ser og prøver deres smykke på for første gang. I det blik ved jeg om jeg har ramt plet. Tak for opgaven og tilliden. Jeg er så taknemmelig.

færdig vinterring i sølv på hvid underlag med snefnug

Kunne du også tænke dig at designe din egen ring med de fire årstider som tema, så skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte mig. Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud. Du er velkommen på mit værksted eller jeg kan komme hjem til dig i Vejle området.

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv