Jeg realiserer min drøm

af | maj 31, 2021 | Smykkeworkshop, Vielsesringe

Jeg elsker at dele min glæde i smykkefremstillingen med andre og det er blandt andet derfor, at jeg afholde forskellige smykkeworkshops eller smykkekurser.

I år er jeg startet på konceptet hvor brudepar selv kan være med til at lave deres egne vielsesringe. Dette koncept har jeg leget med siden jeg var i lære som guldsmed for over 8 år siden. Mens jeg var i lære havde jeg nemlig et vennepar med på værkstedet og de lavede hinandens vielsesringe. De valsede og trak en stang guld i den profil de ønskede, bukkede dem og jeg husker det som om at jeg loddene dem sammen. De bankede selv en hammerslået overflade og så isatte jeg en skøn diamant i damemodellen. Det var virkelig en super oplevelse for dem, men også for mig.

vielsesringe i guld som brudeparret selv har lavet
Jeg har desvære ikke længere original billedet. Dette er med mit gamle logo som vandmærke.

Da jeg var i lære hos Andreas Exner arbejde jeg en del med emaljerede smykker og her fik jeg også den ide, at vi kunne lave en række vedhæng, hvor folk selv kunne være med til at ilægge emalje og brænde det i en emaljeovn. Det var også super spændede og der var også nogle som afprøvede det.

Det er her grundlagde er for mine smykkeworkshops og det var her det hele startede for mig. Jeg vidste at dette var hvad jeg vil arbejde med i fremtiden. Nu er jeg i fuld gang med at realisere min drøm og jeg er så glad og stolt over hvor langt jeg nu er nået. Jeg er næsten helt færdig med min første vielsesringe kollektion som vi kan tale ud fra, når kommende brudepar bestiller vielsesringe hos mig. Jeg har også afholdt workshops for brudepar, men jeg har også afholdt små enkelmands workshops, for dem som bare gerne vil lære et par teknikker eller som ønsker at lave et smykke selv.

Her hjælper brudeparret hinanden med at trække en tråd i den ønskede profil.

Jeg er samtidig også fyldt med taknemmelighed over alle dem som støtter mig og kommer til mig og får lavet personlige smykker og er med på mine smykkeworkshops. Tak skal i have.

Kunne du og din partner også tænke jer selv at lave jeres vielsesringe, skal I ikke holde jer tilbage med at kontakte mig. Du kan også læse her om selv at lave vielsesringe og om de andre smykkeworkshops jeg tilbyder.

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv