Unik dåbsgave af omsmeltet guld

af | jun 6, 2021 | Kundeopgave, Nyt af gammelt

Kender du det med at have nogle smykker liggende som du bare ikke går med længere. De er måske bare ikke dig mere eller de rummer nogle minder som du gerne vil af med.

Sådan havde denne kunde det. Hun havde forskellige guldsmykker, som hun ikke længere brugte. Hun havde derfor den ide om at det skulle omsmeltes og bruges til et ganske særligt smykke.

Hun kom faktisk med en støbe model som hun havde fået en bekendt til at lave. Det ligner en oval ramme med nogle bogstaver inden i. Bogstaverne er hendes barnebarns initialier. Hun ønskede at få lavet et vedhæng af hendes gamle guldsmykker og genanvende en af hendes diamanter der sad i hendes smykker.

gamle guldsmykker kan få nyt liv
Gamle guldsmykker der skal smeltes om til nye smykkedrømme

Som hun ønsker skal hun få

Som hun ønsker skal hun få, men vi ændrede lidt på designet ud fra den støbe model hun selv havde med. For rammen rundt gjorde den lidt for voldsom. Derfor undlod vi det.

gamle guldsmykker omsmeltet og skal til at valses til plade
gammelt arveguld får nyt liv som vedhæng

Hendes gamle smykker blev smeltet om og jeg valsede det til en plade, hvor efter jeg savede initialerne ud. Der kom et patz øsken på og diamanten i sin egen rørfatning omkring R’et. Det hele har en blank overflade.

gammelt arveguld får nyt liv som vedhæng
unikt vedhæng udsavet af guldplade med bogstaver
bogstaver savet ud af omsmeltet gamle guldsmykker

Det blev givet i dåbsgave her d. 30 maj og jeg ønsker stort tillykke med dåben og håber at barnet i sin voksne alder vil komme til at holde af det.

Unika vedhæng lavet af kundens gamle arveguld smykker
Smukt og unikt vedhæng lavet af kundens gamle guldsmykker

Har du også gamle guldsmykker liggende i skuffen og ønsker at få det genanvendt til dine nye drømmesmykker, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte mig. Jeg vil gerne mødes til en uforpligtende snak om dine smykkedrømme.

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv