Vielsesringe med mange muligheder

af | jun 15, 2021 | Smykkeworkshop, Vielsesringe

Jeg har lavet et sæt vielsesringe med dejlige bløde organiske former. De runder også indvendigt, som gør dem rare at have på. For når du og din partner skal vælge vielsesringe, er det vigtigt at de er rare at have på.

Dette sæt kan du dog være med til selv at sætte dit præg på. For du kan selv vælge hvilken overflade de skal have og om du ønsker at få isat diamanter eller andre spændende ædelstene.

Det samme sæt vielsesringe kan se forskellige ud, alt afhængig af hvilken overflade du vælger.

Personlige vielsesringe

For som du kan se på billede, er sættet ganske fint i sig selv, men de tager sig helt forskellig ud, alt afhængig af hvilket materiale samt overflade du og din partner ønkser. Når du og din partner ser på min kollektion af vielsesringe, er der forskellige ringmodeller at vælge imellem og forskellige overflade at vælge imellem. På den måde er I med til selv at personliggøre jeres vielsesringe.

oversigt over forskellige overflader til viesesringe i guld.
bord med kasser hvor vielsesringe bliver fremvist til hjemmebesøg

Et sæt, men to forskellige udtryk

Smukke vielsesringe i guld med silkemat overflade og en blank gren hele vejen rundt med udfræsede blade
organiske vielsesringe me rustik fræset overflade

Så som du kan se, er de sæt så forskellige fra hinanden som overovedet muligt. Det første sæt er med en silkemat overblade og blanke sider. Hele vejen rundt er en gren med små blade. I damemodellen er isat en smuk funklende diamant. Det andet sæt er fræset med grov overflade, som skinner. Et sæt, men til to vidt forskellige brudepar. Hvilket sæt kan du bedst lide?

Lav jeres egne vielsesringe

Det er faktisk også sådan at du og din partner kan komme med på mit guldsmedeværksted og selv lavet hinandens vielsesringe. Så foruden at I selv designer jeres unikke og personlige vielsesringe, så kan I også få en unik oplevelse og selv lave dem. Jeg guider jer igennem hele processen og skulle det netop være denne model i er vilde med, så skal de sandstøbes. Det vil sige at I skal smelte guldet ned i en form og derefter slibe og polere og til sidst lave den unikke overflade I ønsker jer.

Book mig til et designmøde og hør mere alt det jeg kan hjælpe jer med. Det kan foregå på mit værksted, men er I ikke for langt fra Vejle, kan jeg også komme hjem til jer. Når børnene er puttet kan I i ro og fred se og prøve min vielsesring kollektion. Kontakt mig her og læs mere om at lave jeres egne vielsesringe her.

0 kommentarer

Få 5 mails med spørgsmål du ønsker svar på i forhold til vielsesringe.

1. Hvad koster vielsesring?

2. Er der forskel på guld?

3. Hvilke egenskaber har guld?

4. Hvor lang tid holder en overflade?

5. Hvilken bredde skal vielsesringene være?

Vielsesringe

Tak for din tilmelding

X
0
    0
    Din Kurv