Polterabend smykkeworkshop

af | jul 8, 2021 | Polterabend, Smykker, Smykkeworkshop

I juni måned var jeg på sjælland for at afholde smykkeworkshop til en polterabend. Det var en lang tur fra Vejle, men det var det hele værd. Det var simpelthen så fantastisk og hele polterabend holdet havde fest.

tøser fra polterabend der står ved et arbejdsbord
udstadser værkstøj til smykkeworkshop
deltagere på polterabend smykkeworkshop er i fuld gang med arbejde på de runde sølvplader.

Udgangspunktet for dette smykkeworkshop er en rund sølvpade, som hver deltager selv skulle udstandse. Alle prøvede selvom det godt kunne virke lidt grænseoverskridende. Alle var super gode til at heppe på hinanden.

Når sølvpladen er udstandset skulle alle deltagerne så finde ud af hvad de ville lave på den. De havde rig mulighed for at afprøve alt det værktøj jeg havde med. Jeg havde pundsler og hamre med. Desuden havde jeg også min micromotor med, som også kan lave spændende overflader og mønstre på sølvpladerne. Nogle af deltagere tilkøbte diamanter, safirer og rubiner til at få sat i deres runde sølvplader. Det arbejde udfører jeg på mit guldsmedeværksted hjemme i Vejle.

Bruden bestemmer smykkerne

Når alle er færdige med deres runde sølvplader, går jeg sammen med bruden og så finder vi ud af hvordan de forskellige runde sølvplader skal bruges. For hun kan nemlig selv bestemme, om hun ønsker at få lavet øreringe, armbånd eller halskæder af dem.

Denne brud ønskede at få lavet et par ørestikkere af to af de runde sølvplader og resten ønskede hun en lang halskæde af. Ved den lange halskæde valgte bruden hvilken rækkefølge de forskellige plader skal være i og hun valgte også om hun ville have stenperler i mellem eller ej. Hun valgte nogle fine små facetterede apatit stenperler samt valgte hun også at få forgyldt alle hendes smykker.

De færdige runde sølvplader fra polterabend smykkeworkshoppen
På mit værksted laver smykkerne færdige
Her ses lidt den lange halskæde, som polterabend holdet har lavet til bruden.

Når smykkeworkshoppen er færdig, pakker jeg det hele sammen og kører hjem. På mit guldsmedeværksted laver jeg smykkerne færdig. Det hele bliver sendt afsted og så får bruden de færdige smykker til selve brylluppet.

Rund sølvplade, hvor jeg har isat en fin blå safir.
Her er der blevet fattet en lille diamant i den runde sølvplade.
Smukke detaljer, hvor der er isat en rubin i en af de runde sølvplader, som er blevet forgyldt.

Jeg håber bruden bliver glad for smykkerne og vil bruge dem med glæde og mindes en fantastisk polterbend og alle hendes dejlige veninder. Jeg er dog ret sikker på at dette var en uforglemmelig polterabend. Det er den perfekte aktitet til de kreative typer. Jeg ønsker tillykke med brylluppet her i lørdags og held og lykke med fremtiden.

Ønsker du at læse mere om mine smykkeworkshops, kan du læse mere om det på min hjemmeside her. Du er også velkommen til at kontakte mig og høre mere.

Smuk lang halskæde som et hold polterabend tøser har lavet

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv