Hvad sker der til smykkeworkshop

af | mar 5, 2021 | Smykker, Smykkeworkshop

Det kan måske være lidt svært at forestille sig hvad du på mine polterabend eller fødselsdags smykkeworkshops skal lave. Derfor demonstrerer jeg i dette filmklip, hvor jeg bruger pundsler til at præge en rund sølvplade med. Det er disse runde plader du på mine smykkeworkshop arbejder med. Der er forskelligt værktøj, du kan eksperimentere med og du afprøver først på et stykke kobber. Efter du har eksperimenteret og fundet ud af hvad du vil lave, arbejder du på det endelige materiale, som enten er på en rund sølv- eller guldplade.

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=o1SI1ZTKGDU&list=TLPQMDUwMzIwMjHVF2EAcciGcQ&index=1

 

 

 

 

 

 

 

 

Foruden pundsler som vist i filmklippet, er der også en micromotor til rådighed. Med den kan man lave mange spændende overflader og mønstre med. Som vist på billedet neden under, bruges der bor, kuglefræer og meget mere. Med micromotor kan du også slibe og polere den runde sølv- eller guldplade.

Når alle er færdig med at lave deres plade, vil jeg og hovedpersonen sammen beslutte i hvilken rækkefølge de enkelte plader skal være, hvor meget kæde der skal være imellem og om hun vil have perler eller stenperler imellem og hvor de skal placeres. Smykket bliver ikke færdigt til selve workshoppen, men jeg laver det færdigt på mit smykkeværksted. Det bliver sendt til hovedpersonen eller hvis det er en brud, vil hun få det til selve brylluppet. Med sådan et smykke, får hovedpersonen et unikt smykke og et evigt minde om en fantastisk kreativ og hyggelig dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

sølvvedhæng hvor du selv kan fræse mønster på

lang sølvkæde med runde sølvplader på, som hver især er præget på forskellige måder samt er der lavaperler imellem

to lange kæder med runde plader på. Den ene i sølv og den anden i guld med stenperler imellem.

Dette blogindlæg skrev jeg 23. juli 2021. Meget er sket siden da og på disse to typer smykkeworkshops, har deltagerne haft mulighed for at tilkøbe at de kan lave en rund sølvvedhæng til sig selv. Dette er i løbet af 2020 blevet til et smykkeworkshop i sig selv, som jeg afholder til private arrangementer samt har jeg afholdt med tilmeldig hos Danmark og Norden i Vejle og hos Grus City i Horsen. Kontakt mig hvis du vil vide mere eller booke et af mine smykkeworkshops. Det er nu også muligt at komme med på mit guldsmedeværksted og lave et sølvvedhæng samt andre smykker. På mit værksted har jeg plads til tre deltagere. Læs mere her om mit vedhængsworkshop. Du kan også købe et gavekort til denne smykkeworkshop og give til du har kær og som elsker at være kreativ.

 

 

 

 

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv