Nyt år og nye smykker

af | mar 6, 2021 | Smykker, Vielsesringe

Dette år kommer til at stå i kærlighedens tegn, for jeg er ved at udvikle en ny vielsesringe kollektion. Kollektionen er ikke så stor endnu, men ind til videre har jeg lavet disse skønne vielsesringe. og længere nede ser du nogle af mine unikke vielsesringe, hvor der også er mulighed for at få dem personlig gjort.

To vielsesringe i guld, hvor den ene har en diamant.

Disse vielsesringe har en ganske særlig overflade, som er fræset. Det er en overflade, som jeg også bruger på nogle af mine andre smykker som Solstråle øreringe og Solstråle vedhæng. Derfor kalder jeg også disse vielsesringe Solstråle Vielsesringe. For jeg synes nemlig at overfladen minder mig om solens stråler. 

Der er så meget varme og glæde i denne overflade. Vielsesringe er de smykker som rummer mest kærlighed, glæde, hengivenhed. Det er også de mest personlige smykker du kan bære. Og mine smykker rummer altid mulighed for at personliggøres. 

Disse vielsesringe kan laves i sølv, 14 kt. guld, hvidguld og rosaguld. Dameringen har en funklende diamant på 0,04 ct TW VS. Men du kan vælge at få andre nuancer sten som lyserød safir, rød rubin, lilla safir, blå safir og champagne farvede diamanter. Kontakt mig for pris og de forskellige muligheder disse vielsesringe rummer. 

Der er i øjeblikket en leverings tid på 3 uger og det vil derfor være en god ide at bestille vielsesringe minimum en måned før du skal giftes. 

I de følgende måneder laver jeg flere vielsesringe og hvis du er nysgerrig på processen så følg mig i min story på Instagram og Facebook. Du kan også se billeder af de færdige vielsesringe i de følgende måneder på facebook og instagram.

Neden for er et udvalg af de nye vielsesringe jeg har lavet de sidste stykke tid.

vielsesringe i guld, damemodel smal med kugler, herremodel bred med grov overflade.
Et par vielsesringe i hvidguld, hvor der på hvert af ringene er halvdelen af et træ. Når ringene sættes sammen danner de i helt træ.
gulderinge i organisk form. Damemodel har en stor diamant.

Har du særlige ønsker om dine forlovelsesringe og vielsesringe står jeg også til rådighed ved et designmøde, hvor jeg kan komme og vi kan i ro og fred tale om jeres ønsker, drømme og forventninger til jeres kærlighedsringe. Jeg guider også i de forskellige muligheder der er og hvad der passer bedst til jeres livstil.

Kontakt mig her

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv