Nye smykkeworkshop på vej

af | mar 6, 2021 | Smykker, Smykkeworkshop, Vielsesringe | 0 Kommentarer

I øjeblikket er jeg ved at arbejde på nye smykkeworkshop, hvor brudepar kan komme med på mit værksted og selv lave deres vielsesringe.

guldsmedeværrksted. brudepar kan selv lave deres vielsesringe på mit værksted.

Har du og din partner lyst til selv lave jeres egne vielsesringe, er det nu muligt at komme med på guldsmedeværksted. Inden I kommer med på værkstedet, mødes vi til et deignmøde enten hjemme hos jer eller hos mig i Vejle.

Ud fra jeres drømme og forventninger taler vi jeres design igennem. Ud fra jeres design regner jeg en pris. Vi aftaler en dag eller måske to dage, hvor I kan komme med på værkstedet. Hun laver hans ring og han laver hendes ring.

Det er muligt at genanvende gamle guldsmykker og er det smykker fra begge familie, er det så symbolsk at kunne sige, at jeres familie nu er smeltet sammen.

Som nævnt er disse smykkekurser stadig i udvikling. Men kontakt mig endelig for høre mere om det.

oversigt over forskellige overflader til viesesringe i guld.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

unik og personlig guldring med evighedstegn og blade hele vejen rundt

Hvad kan jeg hjælpe dig med? Og hvad laver jeg som Guldsmed Alice? Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv klogere

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Tak for din tilmelding

X