Veninde smykkeworkshop

af | maj 9, 2021 | Smykker, Smykkeworkshop

I lørdags havde jeg to skønne damer med på mit guldsmedeværksted. De har hygget sig med at lave et vedhæng til sig selv.

De har selv banket en rund sølvplade ud af en udstandser og selv banket med pundsler og brugt micromotor til at lave spændende overflader på deres vedhæng. Er de ikke bare blevet smukke?

Kursist der selv har lavet ved sølvvedhæng
En kursist der holder et vedhæng hun selv har lavet

De er veninder og den ene havde fået dette smykkeworkshop i hendes 40 års fødselsdagsgave. Hele dagen var faktisk lidt en overraskelse for hende som havde haft fødselsdag. Så da tiden nærmede sig 11.30 fik fødselaren et brev med den næste overraskelse, som var mad på restaurenten Onkel A i Vejle. Jeg synes simpelthen det er en fantastisk måde at fejre sin veninde på.

Og de hyggede sig gevaldigt og tog udfordringen op og fik rigtig eksperimenteret med meget af mit guldsmedeværktøj. Efter de havde forsøgt sig lidt frem på en eller flere kobberflader, arbejdede de på selve den runde sølvplade.

Imens de arbejdede blev deres kaffe kold. Kaffen fik ikke så meget opmærksomhed. Det var tilgengæld virkelig fedt at arbejde sammen med disse to skønne personer. Der blev delt livserfaring og spist lidt vindruer.

to kursister der arbejder på mit guldsmedeværksted
kursist der arbejder med micromotor
kursist der sider ved guldsmedebor og fræser

De er begge to mere guldpiger, derfor ønskede de at få forgyldt deres vedhæng og de er også to som elsker bling og derfor tilkøbte de små diamanter, som jeg satte i deres vedhæng. Jeg nåede det hele inden de skulle videre til Onkel A.

Smykkeworkshop hos mig eller hos dig

Dette smykkeworkshop kan foregå på to måder. Det kan foregå som du lige har læst på mit guldsmedeværksted. Her har jeg plads til tre kursister. Det tager ca. 2 til 3 timer alt afhængig af hvor mange smykker du ønsker at lave og om jeg skal isætte sten i dit vedhæng.

Den anden måde er hvor jeg kommer ud til jer. Her skal I minimum være 6 deltagere og jeg har før afholdt det med helt op til 18 deltagere. Det tager ca. 4 timer.

Det koster 650 kr. pr. deltager

I prisen får du et vedhæng som vist på de første billeder eller to små runde plader med ophæng, så de også kan bruges som vedhæng. Udover det, er der mulighed for at tilkøbe flere runde sølvplader og andre smykkedele, så du kan lave armbånd, øreringe og lange halskæder. Jeg har perler og stenperler som også kan tilkøbes og monteres på smykkerne. Priserne varierer og starter fra ca. 20 kr. og op til 400 kr. Det er muligt at få forgyldt sine smykker, men ikke til udkørende smykkeworkshop. Da vil du få tilsendt det færdige vedhæng med posten eller GLS.

udvalg af smykker som du selv kan lave på mine smykkeworkshops

Smykkeworkshoppen passer perfekt som polterabend aktivitet, som en gave til fødselsdag eller gave til konfirmanter, eller bare som veninde aktivitet. Foruden nogle hyggelige timer, får i et unikt og personligt smykke (måske flere smykker).

Kontakt mig her for at booke dette smykkeworkshop. Læs også om mine andre smykkeworkshops her.

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv