Smykkeworkshop hos Danmark & Norden

af | mar 15, 2021 | Smykkeworkshop

En person der står med en hammer og pundsel og banker mønster på en sølvplade.

D. 24 april afholder jeg smykkeworkshop i butikken hos Danmark & Norden i Vejle fra kl. 14 til 18

Det bliver 4 intense, kreative og super hyggelig timer hvor du kan lave et vedhæng til dig selv eller en du holder af. Grundprincippet i min workshop er en rund sølvplade, som du på forskellige måder kan smede og præge. Jeg har forskelligt værktøj med og jeg guider dig igennem hele processen med hvordan du bruger værktøjet og kommer med forslag til hvad du kan lave.

Det koster 650 kr. pr. deltager. I prisen får du enten et vedhæng med ophæng eller to mindre sølvplader som du også kan lave til vedhæng.

Er du bare drøn hurtigt på mit wokshop, er der mulighed for at tilkøbe flere runde sølvplader og lave flere smykker. Du kan lave armbånd, øreringe eller ørehængere eller lange sølvhalskæder. Mulighederne er mange. Der er også mulighed for at få isat små funklende ædelstene i de runde sølvplader, som safirer, diamanter, ametyster m.m. Dette arbejde udfører jeg enten til workshoppen hvis der er tid til det eller jeg tager det med hjem og udfører arbejdet på mit værksted. Du kan efterfølgende hente det hos Danmark & Norden.

Er du mere til forgyldte smykker, kan du også få dem forgyldt og det koster 120 kr. pr. smykke. Ønsker du det tager jeg smykket med hjem og så kan du hente smykkere hos Danmark & Norden.

sølvvedhæng hvor du selv kan fræse mønster på
En bøtte med forskellige pundsler
tre vedhæng i sølv, som er lavet på forskellige måder.

Du melder dig til hos Anette fra Danmark & Norden på 4061 8189 eller ved henvendelse i butikken på Foldegade 17. Tilmeldingsfrist 18. april. Der er i alt 8 pladser.

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv