En klassisker med mulighed for unik oplevelse.

af | mar 17, 2021 | Smykker, Vielsesringe

Jeg er netop blevet færdig med dette sæt vielsesringe. De er klassiske og tidsløse i modellen med en blank overflade. De er et afrunder indvendigt, som gør dem behagelige at have på. Som de ses på billedet, er de lavet i 14 kt. guld (585), hvor der i damemodellen er isat tre funklende diamanter. En center diamant og en mindre diamant på hver side.

To guldringe liggende oven på hinanden. De er blanke og den ene ring har tre diamanter

I kan bestille disse vielsesringe i den bredde I ønsker samt kan I vælge om jeres ringe skal være blanke eller have en anden overflade. Jeg har forskellige overflade-muligheder at vælge imellem. Ønsker I andre ædelstene, måske nogle med farver, er det også muligt. I kan på den måde være med til selv at vælge og designe jeres ringe. Jeg kommer gerne hjem til jer, hvor I i ro og fred kan se på min kollektion af vielsesringe. Book et designmøde.

oversigt over forskellige overflader til viesesringe i guld.

Kom med på værkstedet

Er I bare vilde med disse klassiske vielsesringe med tre skønne diamanter og ønsker I en ekstra dimension, tilbyder jeg nu at I kan komme med på mit guldsmedeværksted. I kan selv lave hinandens ringe, hvor hun laver hans ring og han laver hendes ring. Det er en unik oplevelse, hvor i kommer til at arbejde med grundlæggende guldsmedeteknikker, som at valse, save, file og lodde. I kan læse mere om dette i afsnittet “Lav jeres egne vielsesringe

To guldringe stående ved siden af hinanden.

Genanvende gamle guldsmykker i vielsesringene

Har I måske gamle guldsmykker fra begge familier, er det muligt at genanvende det og bruge det til at lave jeres vielsesringe med. Det er en utrolig smuk tanke, at jeres håndlavede vielsesringe er lavet af smykker fra begge jeres familie. På den måde bliver I også smeltet sammen som familie. Mere unikt og personligt bliver det ikke.

Kunde der sidder ved guldsmedebord og filer.

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv