Lav jeres egne vielsesringe

af | mar 25, 2021 | Smykker, Smykkeworkshop, Vielsesringe | 2 Kommentarer

Jeg elsker at dele min glæde ved smykkefremstillingen. Derfor har jeg igennem det sidste halve år taget tilløb til en smykkeworkshop for brudepar. Det er en workshop, hvor brudeparrene kan komme med på mit guldsmedeværksted, og lave deres egne vielsesringe.

Vi starter med et designmøde, hvor vi taler os frem til, hvordan jeres vielsesringe skal se ud, og jeg taler processen igennem med jer. Vi finder en eller to dage, hvor I kan komme med på værkstedet. I kan vælge at sandstøbe jeres vielsesringe eller I kan vælge at smede dem. Alt afhængig af hvordan I ønsker jeres ringe skal se ud, har det en betydning for, om de skal smedes eller sandstøbes. De vielsesringe I kan se på billederne her, er vielsesringe som skal smedes.

Vielsesringe i guld liggende oven på hinanden. Delvist mat og blank med snogning

Möbiusbånd-vielsesringe
Disse vielsesringe kalder jeg Möbiusbånd-vielsesringe, da de i fronten er snoet ligesom et möbiusbånd er. De kan laves i 14kt. guld eller hvidguld, samt i 18kt. guld eller hvidguld. Det er også muligt at lave dem i sølv. De kan købes i min webshop, men I kan også komme med på guldsmedeværkstedet og lave dem selv.

Kom med på værkstedet
I får udleveret materialet som en stang og jeg guider jer igennem processen, hvor I skal forarbejde stangen. I skal lære at valse, bukke, lodde, file, save og banke ringene runde. Hun laver hans ring og han laver hendes.

deltager valser en guldstand til vielsesringe
guldsmed alice guider kursist ved guldsmedebordet

Personliggør jeres vielsesringe
I kan vælge at lave möbiusbånd-vielsesringene som de ses på billedet, men I kan også vælge at sætte jeres eget præg på dem. I kan f.eks. vælge at lave ringene i en anden bredde, eller måske ønsker I en anden overflade på ringene. Alt dette aftaler vi på vores første designmøde. En gang imellem når man sidder på værkstedet og arbejder, kan det være at man synes bedre om f.eks. en anden overflade. Det kan også ske for jer. Og det kan vi heldigvis nemt ændre på, inden for rimelighedens grænser.
Det kan også være at I ønsker, at der i damemodellen skal isættes diamanter eller andre ædelstene. Er det tilfældet, er det et arbejde jeg udfører for jer.

mobiusbånd vielsesringe stående ved siden af hinanden

Unik oplevelse
Så ud over at I får et sæt unikke vielsesringe, får I en ekstra dimension med. I får nemlig en særlig oplevelse sammen, med at lave jeres vielsesringe. Skulle I have guld fra begge familier, kan det også genanvendes til at lave jeres ringe.

Book et designmøde, og hør mere, og lad drømmene flyde af sted. I kan også læse mere om workshop for brudepar her. Og I kan købe disse vielsesringe færdige her.

2 Kommentarer

 1. Tim klausen

  Hej jeg har en ring som jeg fandt på en kræmmer plads samme dag jeg mødte min hun er så min kone nu . Vil meget gerne fandt et foto af ringen til jer . Vh Tim

  • Alice

   Hej Tim
   Tak for din kommentar. Du er velkommen til at sende billedet til min mail, hvor vi også kan aftale hvad der skal ske med ringen 🙂
   alice@guldsmedalice.dk

Få 5 mails med spørgsmål du ønsker svar på i forhold til vielsesringe.

1. Hvad koster vielsesring?

2. Er der forskel på guld?

3. Hvilke egenskaber har guld?

4. Hvor lang tid holder en overflade?

5. Hvilken bredde skal vielsesringene være?

Vielsesringe

Tak for din tilmelding

X
0
  0
  Din Kurv