Soft rocks vielsesringe

af | mar 31, 2021 | Smykker, Vielsesringe

Er du også typen, der elsker at gå ved stranden og samle dejlige bløde sten? Eller samler du de sten med streger eller dem med prikker? Jeg er selv pjattet med at gå ved stranden og finde spændende sten. Det er forskelligt fra gang til gang, hvilke sten det er. Det er hyggeligt at have stenene i lommen, og gå og nusse med dem. Ihvertfald de bløde sten.

Det er det, disse vielsesringe er inspireret af. Alle de fine, spændende og bløde sten fra strandture. Det er også derfor, at de hedder Soft rocks.

Vielsesringene, som du ser dem her, er lavet af 14kt. guld med en silkemat overflade. De kan også laves i 18kt., i hvidguld samt i sølv. I kan selv vælge hvilken overflade I ønsker. Det ser nemlig også virkelig flot ud med en pisket overflade. Der er også mulighed for at få isat diamanter eller farvede ædelstene, som f.eks. safirer, morganit, korund m.m.

Et par guld vielsesringe liggende på sten.
Guld vielsesringe liggende på en sten

Kom med på værkstedet og lav jeres egne soft rocks vielsesringe

Hvis I ønsker en unik oplevelse sammen i jeres bryllupsplanlægning, er det også muligt at komme med på mit guldsmedeværksted, og lave disse vielsesringe. Disse er modeller som skal sandstøbes – en rigtig spændende måde at lave sine vielsesringe på.

Støve form med lufthuller og indløb
ringe som lige er blevet sandstøbt

Efter vores designmøde, hvor vi har afklaret hvad I præcist ønsker jer, aftaler vi en dag eller to eftermiddag, hvor I kan komme med på mit værksted. I laver hinandens ringe, hvor I skal lave en sandstøbeform, som I skal smelte guld, hvidguld eller sølv ned i. Herefter skal I file ringen og lave den i jeres fingerstørrelse. Til sidst laver I den overflade I ønsker.

Jeg vil servere lidt snack og skønne forfriskninger undervejs, mens jeg også guider jer igennem hele processen.

Hvis I har gamle guldsmykker i gemmerne, er det også muligt at få genanvendt. Hold jer endelig ikke tilbage med at kontakte mig og ønsker I at læse mere om konceptet med selv at lave jeres vielsesringe, kan I læse mere om det her.

0 kommentarer

Få 5 mails med spørgsmål du ønsker svar på i forhold til vielsesringe.

1. Hvad koster vielsesring?

2. Er der forskel på guld?

3. Hvilke egenskaber har guld?

4. Hvor lang tid holder en overflade?

5. Hvilken bredde skal vielsesringene være?

Vielsesringe

Tak for din tilmelding

X
0
    0
    Din Kurv