Smykkeworkshop forårsprogram

af | apr 4, 2021 | Smykkeworkshop | 0 Kommentarer

Her til foråret har jeg arrangeret to smykkeworkshop, hvor du kan tilmelde dig. På disse smykkeworkshops kan du lave et vedhæng til dig selv eller en du holder du. Men du kan også tilkøbe flere materialer og lave armbånd, øreringe eller lange halskæder med perler og charms på.

Grundprincippet i disse smykkeworkshops er hvor du får udleveret en rund sølvplade som du kan præge på forskellige måder. Du kan bruge pundsler, file, hamrer og micromortor.

D. 24 april 2021 afholder jeg smykkeworkshop hos Danmark & Norden i Vejle. det foregår fra kl. 14.00 til 18.

650 kr. pr. deltager der er plads til 8 deltagere

Tilmelding sker til Anette fra Danmark & Norden. Smut enten forbi butikken, Foldergade 17, Vejle, og tilmeld dig eller kontakt hende på moblen: 40 61 81 89

8. Maj på mit eget værksted

Det var meningen at jeg skulle have afholdt smykkeworkshop i Horsens på GRUS city. Det er dog aflyst. Istedet afholder jeg smykkeworkshop på mit eget værksted, hvor jeg har plads til tre deltagere.

Fra kl. 13 til 15 er der tre heldige deltagere som kan komme med på mit værksted og lave et fint vedhæng, armbånd eller øreringe til sig selv eller en du holder af. Det bliver to kreastive og hyggelige timer. Du skal tilmelde dig ved at kontakte mig enten pr. mail eller sende mig en sms til 21 74 51 97

En gruppe af kvinder, som står ved bord med hamre i hånden og er ved at lave smykker.
en dame der står med hammer og pundsel og banker på sølvvedhæng

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

unik og personlig guldring med evighedstegn og blade hele vejen rundt

Hvad kan jeg hjælpe dig med? Og hvad laver jeg som Guldsmed Alice? Tilmeld dig mit nyhedsbrev og bliv klogere

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Tak for din tilmelding

X