Vielsesringe med jeres personlige udtryk

af | apr 6, 2021 | Smykker, Smykkeworkshop, Vielsesringe

Som guldsmed lytter jeg til jeres drømme, håb og forventninger til, hvordan jeres vielsesringe skal se ud. Uanset jeres baggrund, elsker jeg at høre de forskellige kærlighedshistorier, der ligger bag de par, der kommer til mig. Der er altid en god historie i den kærlighed, som findes mellem to mennesker. Og kan vi omdanne den historie til jeres kærlighedsringe, vil jeg føle at, jeg har løst min fornemmeste opgave.

Mine vielsesringe rummer altid mulighed for, at I som par selv kan være med til at sætte jeres præg på min kollektion af vielsesringe. Den samme ringmodel kan have  vidt forskellige udtryk, ved valg af overflade og stensætning. Vælger I samme ringmodel er det det, som skaber samhørigheden. Vælger I forskellige ringmodeller, kan samhørigheden skabes ved at lave den samme overflade.

to ens ringmodeller, som alligevel er helt forskellige. Den ene har en stor sten og den anden tre mindre sten og en pisket overflade.
to ringe ved stående ved siden af hinanden. Den ene blank med stor sten og den anden pisket uden sten

Det sæt vielsesringe I ser på dette billede, er den sammen ringmodel. Du er måske mere til store, funklende sten og din partner er måske mere til mindre, diskrete sten. Det kan også være, at den ene ring slet ingen sten skal have. Måske skal jeres ringe laves i forskellige metaller, f.eks. så den ene laves i hvidguld og den anden i rødguld. Mulighederne er mange.

bord med kasser hvor vielsesringe bliver fremvist til hjemmebesøg

Jeg står gerne til rådighed ved et designmøde hjemme hos jer, hvor I i ro og fred kan se og prøve min kollektion af vielsesringe. Ud fra kollektionen kan vi designe jeres personlige og unikke vielsesringe. I er også velkommen hjemme på mit guldsmedeværksted til designmødet.

Der er også den mulighed, at I kan komme med på værkstedet og lave hinandens vielsesringe. Alt dette aftaler vi nærmere ved designmødet. Hold jer endelig ikke tilbage med at kontakte mig. Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud.

0 kommentarer

Få 5 mails med spørgsmål du ønsker svar på i forhold til vielsesringe.

1. Hvad koster vielsesring?

2. Er der forskel på guld?

3. Hvilke egenskaber har guld?

4. Hvor lang tid holder en overflade?

5. Hvilken bredde skal vielsesringene være?

Vielsesringe

Tak for din tilmelding

X
0
    0
    Din Kurv