Pop up butik med gode tilbud

af | mar 8, 2021 | Smykker, Vielsesringe

Det er bare ikke nemt at komme til bryllupsmesser i denne tid, hvor alt er lukket ned. Men i den kommende weekend d. 14 marts, er der i nordsjælland en lille pop up butik, som arrangeres af www.bryllupperinordsjaelland.dk, der kan I som brudepar få lidt fysisk inspiration til brylluppet samt købe en inspirationspakke med smagsprøver og gode tilbud.

pop up butik i nordsjælland, En lille mini bryllupsmesse

Jeg har valgt at donere en rabatkupon til inspirationspakken, hvor brudepar kan få 10% på mine vielsesringe. Om ikke så længe er min nye webshop klar, hvor et udvalg af mine vielsesringe kan købes. Jeg har også i lagt inspiration til polterabend arrangement med mine smykkeworkshop. Det hele er pakket fint ind.

Så er du frisk på at blive inspireret til dit kommende bryllup, så husk at bestille din inspirationspakke hos dem, for der er nemlig begrænset antal og de koster 50 kr. Læs mere og book på Bryllupper i Nordsjælland.

Hvordan skal jeres vielsesringe se ud?

Som brudepar er I selv med til at designe jeres vielsesringe udfra forskellige modeller jeg har. I kan vælge mellem forskellige ringforme, forskellige overflader og hvilken stensætning, hvis den kommende brud ønsker isætning af sten. Jeg har også færdige vielsesringe som du og din partner kan vælge imellen og dem får I også 10% på. Tilbuddet gælder kun ved køb af inspirationspakken hos Bryllupper i Nordsjælland’s mini bryllupsmesse.

Har I har lyst til selv at lave jeres vielsesringe, er dette også muligt, dog gælder de 10% ikke på mine workshops.

Book mig endelig til et online designmøde.

21 74 51 97

alice@guldsmedalice.dk

collage af forskellige vielsesringe for at vise, hvor forskelige vielsesringe kan være og at vi sammen kan skabe lige jeres drømmeringe.

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv