Månedens proces

af | okt 21, 2022 | Kundeopgave, Månedens proces, Nyt af gammelt, Smykker

Jeg har ind til videre haft det jeg kalder ugens proces. Hvor jeg fra start til slut viser processen for, hvordan jeg laver et smykke. Nogle gange har det været et smykke jeg selv finder på og andre gange har det været en kundeopgave.

Fremadrettet vil jeg nu have Månedens proces. Det foregår på samme måde, hvor jeg fra start til slut viser processen for et smykke. Det foregår i min story på instagram og facebook.

Da det kun er engang i måneden vil jeg fremadrettet meddele hvornår jeg går igang med det på min nyhedsbrev og som opslag på facebook og instagram, så ved du det et par dage i forvejen, hvornår jeg går igang.

Følg med på mandag

Faktisk, så starter jeg på mandag med min første omgang “Månedens proces”. Det er en kundeopgave, hvor jeg skal omsmelte kundens gamle sølvsmykker og lave en viklering. Det bliver så fedt og jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang.

Forud, har jeg for nogle uger siden haft et designmøde med kunden, hvor vi talt om hvordan hun ønsker ringen skal se ud. Hun havde et billede af en ring, som hun synes er rigtig flot og jeg skal lave ringen med inspiration fra det billede hun viste mig.

Følg med på mandag i min story hvor jeg vil starte med at smelte sølvet og valse det til en tråd. I løbet af ugen vil jeg arbejde på smykket.

Du skal være mere end velkommen til at skrive til mig undervejs, hvis du er nysgerrig på noget. Jeg besvarer gerne alle henvendelser 🙂

Har du ikke mulighed for at følge med hver dag, så samler hele ugens proces i en samlet mappe/highlights som hedder “Månedens proces”. Så kan du se det hele samlet. Det forbliver der til jeg månedens efter går igang med en ny månedens proces. Så bliver det erstattet med den nye Månedens proces.

viklering som skal laves af kundens egne sølv og guldsmykker

Hvor foregår det henne?

Sidder du og tænker: Hvad er det der story for noget og hvor er det henne? Når du er inde på instagram ser du nogle runde ikoner øverst oppe. Se billedet neden for, hvor jeg har sat en cirkel rundt om dem. Her kan du se story for dem du følger, er min der ikke, så skal du følge mig først og måske skal du bladre lidt ved at føre din finger fra venstre mod højre.

facebook er det også øverst oppe, men her er det raktangulære felt og du bladre på samme måde.

her finder du story på instagram
her finder du story på facebook

Jeg glæder mig til at komme igang med Månedens proces på mandag og håber du vil følge med 🙂

Har du også gamle guld- og sølvsmykker i gemmerne jeg skal hjælpe dig med at lave til dit nye drømmesmykke? Så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte mig. Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud og du kan booke en tid til designmøde her.

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv