Åben hver tirsdag

af | okt 4, 2022 | Åbningstider, Kundeopgave, Smykkeraparationer

Før i tiden havde jeg åben hver onsdag mellem 15 og 17.30. Det er nu ændret til hver tirsdag mellem 15 og 17.30. Inden for denne åbningstid er du velkommen forbi værkstedet uden at have bestilt en tid i forvejen.

Jeg udstiller alle mine smukke smykker i mit showroom, så du kan se på alle herlighederne, prøve smykkerne på og købe dem. Det kan også være at du hellere vil have en uforpligtende snak om et specialfremstillet smykke. Måske lavet af dine gamle sølv- eller guldsmykker. Tag det med, så kan vi få os en snak omkring.

Det er også nu det er en god tid at komme forbi og få en snak om det smykke du ønsker få lavet som julegave. Jeg har nemlig en leveringstid på op til 8 uger i øjeblikket.

Har du ikke tid om tirsdagen, er du altid velkommen til at booke et designmøde via mit online booking system. Vores møde kan foregå på mit værksted eller det kan være et online møde hvis du f.eks. bor på Sjælland.

Ellers er du altid velkommen til at sende mig mail eller ringe til mig: 21 74 51 97

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv