Bryllupsmesse i Vejle

af | dec 29, 2022 | Bryllupsmesser, Vielsesringe

Så nærmer tiden sig til Bryllupsmessen i Vejle.

Det foregår d. 5 februar 2023 på Munkebjerg Hotel fra 11 til 16.

Jeg tager hele min vielsesringe kollektion med samt enkelte nyheder. Desuden tager jeg også smykker med til inspiration til morgengaven eller smykker du kan have på til selve bryllupsdagen.

Jeg kan hjælpe dig og din partner med at skabe jeres personlige og unikke vielsesringe, lavet ud fra jeres egne ideer. Har I gamle arveguldsmykker, er det også muligt at genanvende dem til at lave jeres vielsesringe af.

Jeg glæder mig til en fantastisk dag fyldt med jeres dejlige historie og jeres drømme og forventninger til jeres bryllup.

Du kan købe din billet her.

Og imens du venter til Bryllupsmessen kan du læse mere om mine vielsesringe her.

Er du allerede klar til et designmøde om jeres drømmeringe, kan du booke en tid til designmøde her. Du kan også tilmelde dig min særlige nyhedsbrev liste, som kun handler om vielsesringe. Viden som klæder dig bedre på, til at vælge jeres personlige og unikke vielsesringe.

Mød Guldsmed Alice til Bryllupsmessen I Vejle

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv