Finders Keepers Designmarked

af | jan 17, 2023 | Designmarked, kunsthåndværkermarked

Jeg deltager med mine smykker til Finders Keepers designmarked i Øsknehallen i København d. 25 og 26 februar 2023. Jeg glæder mig til vise jer mine smykker og hilse på dig. Jeg vil tage alle mine smykker med samt nyheder jeg har arbejdet på de sidste mange måneder. Du kan købe din billet her.

finders keepers designmarked i øsknehallen
finders keepers designmarked i Øsknehallen

Designmøder i København

Når jeg nu kommer til Sjælland vil jeg også afholde desigmøder med kunder om dit nye drømme smykke. Det kan være du har gamle guldsmykker i gemmer som du ønsker at få lavet et nyt personligt smykke ud af. Det kan også være at du og din partner ønsker at se samt prøve min kollektion af vielsesringe.

Designmøder afholder jeg den 24 februar hos Soho på Flæsketorvet i København. Jeg havde tre tider ledige, men nu har jeg to tider ledige. Kontakt mig hvis du ønsker en af de ledige tider.

0 kommentarer

X
0
    0
    Din Kurv