Perlevedhæng med champagnefarvet diamant

3.000,00 kr

Unik håndlavet vedhæng i guld med en smuk grålig ferskvandsperle og champagenfarvet diamant.

Læs mere om smykket længere nede.

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Elegant og smuk perlevedhæng  i 14 kt. guld, hvor der er en snirlig smuk champagnefarvet diamant 0.03ct (2mm i diameter). Champagenfarvet diamant betyder at den har en snert af sandfarve i sig. De giver varme og glød til smykket. Perlen er en grålig ferskvandsperle som changerer i lyserøde toner og kan skifte farve i forhold til det tøj du har på, hvor farverne afspejler sig i perlens glans.

Perlen måler 12,3mm x 10mm og hele vedhænget er 24mm langt.

Den vil være smuk i kort kæde, men fungerer også rigtig godt i en lang kæde. Brug den til bryllupsdagen eller brug den som morgengave. En af de mest betydningsfulde smykker er de smykkegaver som gives som anledning til brylluper, morsdagsgaver, morgengave. Gaver som er givet i kærlighed. De minder vil blive foreviget sådanne smykker og dette vedhæng er et af de smykker, som rummer mulighedern for blive fyldt med de skønneste minder.

Jeg har også andre vedhæng i webshoppen med perlevedhæng. Jeg har både tahitiperler og andre ferskvandsperler. Jeg har også et udvalg af løse perler, hvor du selv kan vælge den perle du bedst kan lide og selv være med til at designe dit personlige og unikke vedhæng. Kontakt mig for at vide mere.

Ønsker du at vide mere om perler generelt, har jeg skrevet et blogindlæg og ferskvandsperler og Tahitiperler.

 

 

Yderligere information

Materiale

14 karat guld

Perler

Ferskvandsperle grå

Kategori

Halskæder

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Perlevedhæng med champagnefarvet diamant”
X
0
    0
    Din Kurv