Hjertevedhæng i guld med tahitiperle

3.250,00 kr

Unikt håndlavet hjertevedhæng lavet i 14kt. guld med en smuk grøn-grålig tahitiperle.

Vedhænget sælges uden kæde

Læs mere om smykket længere nede

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Unikt håndlavet hjertevedhæng lavet i 14kt. guld med en smuk grøn-grålig tahitiperle. Hjertet er lavet med et buttet og skævt udtryk med en grov fræset overflade. Kæden skal gå direkte igennem det åbne hjerte og det er meningen at det derved også hænger og drejer rundt, så man kan se hvor flot tahitiperlen er og hvor smukt den spejler farverne i sine omgivelser.

Vedhængets samlede længde er 17,6mm og 8,6mm bred. Hjertet måler 8mm høj samt ca. 7,6mm bred og 1,2mm tyk. Tahitiperlen måler ca. 10,1mm høj og 8,6mm bred.

Der er lige så mange forskellige typer perler som der er mennesker og ingen perler er helt ens eller perfekte. Jeg omfaver vores forskellighed i mine smykker og søger det smukke i de skæve former. Derfor skal ingen af mine hjerte- eller perle-smykker være ens. De er derfor alle unikasmykker. Jeg har også lavet nogle af disse hjertevedhæng i sølv med andre typer perler.

Ønsker du at vide mere om perler, har jeg skrevet et blogindlæg om perler som du kan læse her.

Har du gamle guldsmykker i gemmerne, kan disse genanvendes og du kan være med til at designe dit helt eget personlige hjertesmykke samt kan du selv vælge iblandt mit perleudvalg. Kontakt mig endelig for høre mere.

Yderligere information

Materiale

14 karat guld, Tahitiperle

Kategori

Halskæder, Vedhæng

X
0
    0
    Din Kurv