Armbånd med zoisit og guldhjerte

4.500,00 kr

Unika fremstillet armbånd lavet på mit guldsmedeværksted i Vejle. Armbåndet er med grønne zoisit ædelstene og lås samt hjertecharm er lavet i 14kt. guld. Den samlede længde er 16,8cm

Læs mere om armbåndet længere nede.

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Unika armbånd lavet med zoisit ædelsten på silkesnørre. Smykket er håndlavet på mit guldsmedebværksted i Vejle. Låsen og hjertecharm er lavet i 14kt. guld med en pisket overflade. Låsen er lavet som en halv s-lås hvor enden danner en lukket lykke der slynger sig op af tråden med en blank overflade. Det er med til at give et spændende udtryk og kontrast mellem den piskede overflade og den blanke overflade. Hjertecharmen er placeret ca. 13mm fra s-låsen og er lavet med mit karakteristiske skæve udtryk.

Låsen måler ca. 13mm lang og 7,3mm bred. trådtykkelsen er 1,1mm.

Hjertecharmen måler 4,5mm bred og 5,8mm lang. Inklusiv øsken er den 10mm lang. Hjertet er ca. 1mm tyk.

Armbåndets længde er 16,8cm langt, ønskes den i en længere længde kan det godt lade sig gøre. Her vil jeg trække perlekæden om og isætte flere zoisitter. Der vil være en produktionstid på ca. 2 uger. Det koster ikke ekstra, at få forlænget armbåndet med zoisitter.

Der er også den mulighed at få forlænget armbåndet med en forlængerkæde i 14kt. guld og det vil ca. koste 1.200kr. for 3 ekstra ovale øskener.

Zoisit er en smykkesten som hører til mineralgruppen epidote og forekommer i forskellige farver. Denne variation er i kombination med grøn zoisit, sort hornblende og rubin og kaldes også Anyolit.

Har du gamle guldsmykker i gemmerne, kan du også være til at designe dit personlige armbånd og få lavet det af dine gamle guldsmykker. Book endelig et designmøde og lad os få en snak omkring det.

Yderligere information

Kategori

Armbånd

Materiale

14 karat guld, Zoisit ædelstene

X
0
    0
    Din Kurv