Armbånd i guld med zoisit perler

4.200,00 kr

Unika fremstillet armbånd lavet på mit guldsmedeværksted i Vejle. Armbåndet er lavet med 14kt ankerfacet kæde, hvor der er monteret zoisit sten. Den samlede længde er 16,8cm

👇Læs mere om armbåndet længere nede.

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Unika armbånd lavet i 14 kt guld med ankerfacet kæde imellem facetterede zoisit stenperler. Kæden og låsen har en blank overflade, hvor låsen er lavet som en halv s-lås hvor enden danner en lukket lykke der slynger sig op af tråden. Det fint og enkelt og kan fint kombineres med andre guldarmbånd.

Låsen måler ca. 12mm lang og 7mm bred. trådtykkelsen er 1mm.

Armbåndets længde er 16,8cm langt, ønskes den i en længere længde kan det godt lade sig gøre. Armbåndet kan forlænges med forlænget med flere ovale øskner, som en forlænger kæde i samme størrelse som endeøskenet og det vil ca. koster ca. 400 kr. pr. øsken. Der vil være en produktionstid på ca. 14 dage og du kan kontakte mig i forvejen hvis du ønsker det.

Zoisit er en smykkesten som hører til mineralgruppen epidote og forekommer i forskellige farver. Denne variation er i kombination med grøn zoisit, sort hornblende og rubin og kaldes også Anyolit.

Har du gamle guldsmykker i gemmerne, kan du også være til at designe dit personlige armbånd og få lavet det af dine gamle guldsmykker. Book endelig et designmøde og lad os få en snak omkring det.

Yderligere information

Kategori

Armbånd

Materiale

14 karat guld, Zoisit ædelstene

X
0
    0
    Din Kurv