GRO armring

1.300,00 kr

Unikt håndlavet armring i sølv med en bølgende form og rustik overflade. Armbåndet kaldes GRO, da det er lavet med inspiration fra grene. Tråden er ca. 2mm og passer til et håndled omkreds 18cm.

Læs mere om smykke længere nede.

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Unikt håndlavet armring i sølv med en bølgende form og rustik overflade, som Jeg kalder GRO armring. Det er håndlavet på mit guldsmedeværksted i Vejle og det er et unika smykke. Det vil sige, at det er det eneste jeg lavet som ser sådan ud.

Det er lavet med inspiration fra grene med deres rustikke overflade. Grene de gror sig stærke og denne armring skal hjælpe dig med at minde dig om at du også gror. Du gror dig også stærkere, men det sker ikke af sig selv. Det er noget du skal arbejde på i det tempo som du har behov for. Hav smykket på og find styrken til at gro og tro på dig selv.

Tråden er ca. 2mm og passer til et håndled omkreds 18cm. Den er dejlig let at have på og kan godt justeres i størrelsen hvis du bruger end mindre størrelse. Skal du bruge en større størrelse, skal du kontakte mig og bestille den.

 

X
0
    0
    Din Kurv