Høstanemonevedhæng i guld

2.500,00 kr

Unik håndlavet høstanemone vedhæng i 14kt. guld med en fin lille diamant i midten. Høstanemone måler ca. 7mm i diamanter og diamanten er 1,75mm (0.02ct)

Sælges uden kæde.

Læs mere om vedhænget længere nede

Order total:
Føler du at dette produkt er den perfekte gave til en du holder af? Så kan du købe et gavekort specifikt til dette produkt.

Håndlavet høstanemonevedhæng udført i 14 kt. guld  (585) med en lille fin diamant i midten af blomsten kerne. Den er lavet på mit guldsmedeværksted i Vejle. Foran mit arbejdsvindue har jeg et bed fyldt med lyserøde høstanemoner. Deres stilke bliver så høje og lange, at de engang imellem svejer ind mod mit vindue. Nærmeste som om at de er lidt nysgerrige og vil se hvad jeg sidder og laver. Så med inspiration fra dem, har jeg lavet en serie af smykker hvor høstanemoner indgår.

Hvert af disse høstanemone vedhæng bliver håndlavet og ingen af dem er fuldstændig ens. Nogle laver jeg med 5 blomsterblade andre med 6 blomsterblade. Der kan også være små forskelle i blomsterbladenes struktur. Men de måler ca. 7 mm i diameter og diamanten er en TW / VVS 0.02ct

Disse vedhæng er oplagt at give i morgengave, til morsdag, til konfirmanden eller studenten.

Jeg laver flere på bestilling, hvor du også kan genanvende dine gamle arveguldsmykker. Kontakt mig endelig for at vide mere.

Yderligere information

Kategori

Halskæder, Vedhæng

Materiale

14 karat guld

Sten

Diamant

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Høstanemonevedhæng i guld”
X
0
    0
    Din Kurv